aybktpl
Üye
-
Konu Sahibi
-
tabi kardeşim 2 dkKardeşim gpuz ve cpuz programlarından ekran görüntülerini atar mısın?
Tamam kardeşim. Bir de Görev yöneticisinin performans sekmesini çekebilir misin?tabi kardeşim 2 dk
Tamam kardeşim. Bir de Görev yöneticisinin performans sekmesini çekebilir misin?
Resimler sorunlu kardeşim.
çok ta güçlü bir kart değil kiKardeşim hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Ama o işlemciye o ekran kartı çok gelir gibi düşünyorum. Darboğaz oluyor galiba kardeşim.
sıkıntısız çalışıyor driver yüklü ana kart ddr2 ondanmı kaynaklanıyor acabakötü kart alsaydın bu sisteme r7 240 takılabilirdi yazacaktım tam üstüne bastın driver yüklü mü?ve sıkıntısız çalışıyor mu
Ama o işlemciye oldukça fazla ayrıca anakart da dd2 diyorçok ta güçlü bir kart değil ki
yok kardeşim ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı takılabilirsıkıntısız çalışıyor driver yüklü ana kart ddr2 ondanmı kaynaklanıyor acaba
bende öyle düşünüyorum ama sııkıntıyı çözemedim yayok kardeşim ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı takılabilir
kardeşim önerebileceğin bir anakart varmıAma o işlemciye oldukça fazla ayrıca anakart da dd2 diyor
Kardeşm sen yanlış kombin yapmışsın ekran kartını darboğaz ediyorsun bana göre.
Şimdi anakartı baştan değişmek yerine satıp üzerine ekleyerek yeni bir laptop alabilirsin bana kalırsabende öyle düşünüyorum ama sııkıntıyı çözemedim ya
kardeşim önerebileceğin bir anakart varmı
Sıcaklıklar tahminimce 50 bile değildir. Ekran kartı bu sisteme çok geliyor bencebu sistem için değmez anakart işi falan,bu işlemciye uygun ddr3 anakart ta yoktur bence,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir de sıcaklıklara bakalım
bu sistem için değmez anakart işi falan,bu işlemciye uygun ddr3 anakart ta yoktur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?