pc den tv izlemek hemde internetsız

Sponsorlu Bağlantılar

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
yarım saat içinde öğrenmiş olurum .. Driver varmis onu yüklüyormusuz pc ye sonra usb yerine anteni takip dışarı uzatıyoruz ve yerel kanallar çekiyormuş. Ayrıntılı olarak anlatacağım birazdan

Eykul

Eykul

Üye
:D nelerle ugrasiyorsunuz... Hem pc den tv bakmak tv bakmak degildir yaa

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
tv si olmayanlar için birebir yani bu anlattıklarim :) bir de o taraftan düşün

1tebessum

1tebessum

Üye
yoktur öyle bişey arkadaşın seni yemiş olmasın :hmmm

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
:) öyle bissey olamaz gözlerimle gördüm anteni :)

---------- Eklendi @ 14:40:04 ---------- Yazıldı @ 14:38:31 ----------

maliyeti 60 tl ile 100 tl arası tutuyormuş yerel kanalları çekiyormus aynı antensiz tv lerin çektiği kanallar gibi. Nasıl çin mali telefonların tv si varsa o anten de o görevi görüyormuş

anılbaran

anılbaran

Üye
Aver tv yi önceleri laptopda kullanıyordum artık kullanmıyorum. Sınırsız net var artık. Avertv evet onun özel tv kartı var öyle oluyor. Yayını kaydedebiliyosunuz kumandası yazılımıda var iyi bişi bence ondan al.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
kaç tl anıl peki

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tv kartı demode oldu. Uydu kartı alın ve uydu anteninden bir kablo ile (gerekirse lnb değiştirin 2 4 çıkışli) uydu üzerinden kanalları seyredin ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
fiyatını bilemicem ama

burda var 100 tl ortalama .

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
ooo epey varmis yaw ikincı el yok mudur

Shakedown

Üye
Arkadaşım hangi antenin içinde Tv tunner var veya hangi bilgisayar parcasının içinde tunner var? Bu dediğin mümkün değil.Arkadaşların muhtemelen Usb Tv kartı kullanıyor yada standart Pci Tv Kartı..

Yoksa izlemen mümkün değil internet olmadan.

Not : ( 12 yıldır bilgisayar sarf malzeme satıcısıyım )

macmanx

macmanx

Üye
arkadaşım senin dediğin avertv diye bir cihaz . Aynı uydu cihazları gibi . Monitöre bağlıyorsun çalışıyor . Bir çok kanal çekiyor tabi anten ile alakalı çekip çekmemesi . Güzel bir cihaz tavsiye ederim . Ayrıca dediğin gibi internet bağlantısına da gerek yok .

- - - Eklendi - - -

arkadaşım senin dediğin avertv diye bir cihaz . Aynı uydu cihazları gibi . Monitöre bağlıyorsun çalışıyor . Bir çok kanal çekiyor tabi anten ile alakalı çekip çekmemesi . Güzel bir cihaz tavsiye ederim . Ayrıca dediğin gibi internet bağlantısına da gerek yok .

15097

15097

Üye
benim bildiğim laptobına tv anten kartını takıyorsun ve izliyorsun ama bilgisayarında home premium veya üstü yüklü olması lazım.ama hiç denemedim.

Üst Alt