pc den tıkanmadan cepnet hızında video izle

Sponsorlu Bağlantılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
facebooku bile on dkya yüklerken video izlemeyi düşünmek bile istemiyorum

plusnettr

plusnettr

Üye
Bedava hosting servisi olan x10hosting i kullanıyorsunuz sanırım. Video dosyalarını sunucuda mı barındırıyorsunuz ?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Site tasarimi falan güzel , basit emeksiz birsey degil. Tek ihtiyac destek. Arkandayiz kardesim.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
Site tasarimi falan güzel , basit emeksiz birsey degil. Tek ihtiyac destek. Arkandayiz kardesim.

saol kardeş desteğe çok ihtiyacım var. :)

Bedava hosting servisi olan x10hosting i kullanıyorsunuz sanırım. Video dosyalarını sunucuda mı barındırıyorsunuz ?

evet ama yakında paralı hosting satın alacam. ama suan soruna cevap vereyim:
Hayır videolar için 2 farklı sunucusu kullanıyorum. günlük 10-20 kişi giriyor ve video izliyor yaklaşık günlük 2gb trafik harcanıyor. yani paralı alınca bolca bir masrafım olacak. harçlığımı zor zor toplayıp hep bu projeye aktaracam. en az 1 yıl da hiç kar edemeden bolca masraf edecem. ayrıca yeni sunucu için son 10 gün
facebooku bile on dkya yüklerken video izlemeyi düşünmek bile istemiyorum

yapyığım şey kötü kalitede ama izlenecek kalitede videoları yüklemek.
videoları kendim dönüştürüp kendi sunucularımda barındırıyorum(şimdilik ücretsiz sunucularda) .

plusnettr

plusnettr

Üye
Video streaming ne kadar düşük olursa olsun çok geniş trafik gerektirecektir. Ayrıca yeterince hızlı akış olması için Türkiye lokalizasyon sunucu ihtiyacı olacaktır. Sinema filmi tarzı dosyalar yayınlarsanız ayrıca telif hakları ile başınız sıkıntıya girebilir. Bugün bir youtube bile dosya siliyorsa telif haklarından dolayı

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
Video streaming ne kadar düşük olursa olsun çok geniş trafik gerektirecektir. Ayrıca yeterince hızlı akış olması için Türkiye lokalizasyon sunucu ihtiyacı olacaktır. Sinema filmi tarzı dosyalar yayınlarsanız ayrıca telif hakları ile başınız sıkıntıya girebilir. Bugün bir youtube bile dosya siliyorsa telif haklarından dolayı

bilgilendirdiğiniz için saolun hocam arada sitemi ziyaret yanlışlar ve sorunlar hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ayrıca sizce nerden hosting almalıyım yıllık 60 tl bütçem var.

plusnettr

plusnettr

Üye
bilgilendirdiğiniz için saolun hocam arada sitemi ziyaret yanlışlar ve sorunlar hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ayrıca sizce nerden hosting almalıyım yıllık 60 tl bütçem var.

Video streaming için size en düşük VPS gerekecektir. Sadece siteniz için başlı başına bir sunucu anlamına geliyor ki bu 60 lira aylık tutarının dahi altında kalıyor. Çok iyi reklam geliri ve sağlam sponsor almanız lazım.
İşiniz biraz daha zor ki gerek trafik kullanımı gerek işlemci kullanımı yükü nedeniyle Türkiye de video stream için sunucu almak neredeyse imkansız. Videoları farklı yerde bandırıyorsanız sadece site için şu anki hostunuz da yeterli

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
Video streaming için size en düşük VPS gerekecektir. Sadece siteniz için başlı başına bir sunucu anlamına geliyor ki bu 60 lira aylık tutarının dahi altında kalıyor. Çok iyi reklam geliri ve sağlam sponsor almanız lazım.
İşiniz biraz daha zor ki gerek trafik kullanımı gerek işlemci kullanımı yükü nedeniyle Türkiye de video stream için sunucu almak neredeyse imkansız. Videoları farklı yerde bandırıyorsanız sadece site için şu anki hostunuz da yeterli

evet videolar farklı sunucuda ama onun trafik sıkıntısı pek yok ama alan sıkıntısı var bitti bitecek. türkiye lokasyonlu deil her iki sunucuda. benim baslama bütcem 60tl. en azından 1bir yerden başlamak gerek hemen pes etmek olmaz imkansızda olsa projelerimi yarı yolda bırakmayı sevmem. bu ilk projem.

ayrıca bozuk türkçemden dolayı özür dilerim çook fazla hatalı yazıyorum:)

unutmadan tekrardan bilgilendirme yaptığın için saol hocam. düşünceler yorumlar benim için önemlidir.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
Bu günlerde yeni videolar yükleyemediğim için herkesten özür dilerim.

sawbaba54

sawbaba54

Üye
video silinmiştir diyor

ali601

ali601

Üye
şuan açılmıyor.

ahmetay74

ahmetay74

Üye
domain çufff :D

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
siteyi bedava açtığım için her zaman bir sorun çıkardi. 7 gündür açılıyordu ama. scriprit çalışmıyordu. şimdide kökten gitti. ama 2 güne gelir işallah. şimdilik bütçem olmadığı için ücretli sorunsuz bir hosting şirketine geçemiyorum.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
site eski haline getirilmiştir.

esokmen

esokmen

Üye
:))

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
isteyene video sitesinde üyelik verilir. ve nasıl yükleme yapılacağı aşama aşama anlatılır. videoları dönüştüreceği yer nasıl hangi ayarda dönüştüreceği hakında bilgi verilecek. dönüştülen videolerın nereye yükleneceği hakkında bilgi(videolar ana sunucuya yüklenmiyor. kişi kendine ücretsiz bir site açacak ve oraya yükleyecek nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilecek.)

tüm işlemler tarıyıcı ve internet üzerinden yapılacak. bilgisayardan yapılacak işlem yok. tek sıkıntı diğer sitelere göre daha fazla uğraş yaparak video yüklersiniz.

ayrıca bilgisayarındaki videoyu dönüstürücü sitede dönüştürüpte atabilir.

kendine site açması zorunludur.

kendi alanlarımız bunları karşılayacak kadar yetersizdir. ama ücretli bir sunucuya geçtiğimiz zaman herşey daha hızlı olacak.(şimdilik yeterli bütçem olmadığı için bunu yapamam)

maxicepte üyeliği olmayan bana [email protected] yakupceran00 @ gmail.com a eposta atarak ulaşa bilir.

plusnettr

plusnettr

Üye
DSL de olsaydım yardımcı olmaya çalışırdım ama mobil bağlantı upload sorun. Akn sonrası da eziyet olur.

cepnetin ustasi

Üye
    Konu Sahibi
ben ygs/lys ye calisiyorum. Ondan nete giremiyom. Ve artik video yüklemiyorum. Ayric dsl de olsaydim diyen arkadas hersey internet üzerinden yapiliyo upload lik bir sey yok. Ayrica bende cepnet kullanarak yükledim hepsini.

Üst Alt