pc den anlayan kardeşlerim laptop önerileriniz ???

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
pc den anlayan kardeşlerim laptop önerileriniz ???
kardeşlerim öğrenciyim bi hafta içinde laptop alcam bu sefer kesin inş :naughty: üniversite ortamı malum illakki pes fifa kapısrız aklımda bi kaçtane var ama kararsızım bana max 1550 tl değerinde laptop öerrmisiniz pc depodan önermeyin biliyorum uygun ama bzim peder sevmio güvenemiomuş gidip magazadan alcaz önerilerinizi bekliyorum kardeşlerim

MrExpert

MrExpert

Üye
Fiyatı uygun hemde pişman etmez dual grafik sayesinde oyunları orta yüksek seviyede açar.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı uygun hemde pişman etmez dual grafik sayesinde oyunları orta yüksek seviyede açar.

kardeşim aklımda olanlardan biride bu amd nin dört çekirdeklisi ama magzalrda baktım sistem derecelendrimesinde neden i5 in gerisinde kalıyor anlmıyorum bu yüzden karasız kalıyorum

burakkk97

Üye
Keske dolar ucmadan alsaydin :(

MrExpert

MrExpert

Üye
kardeşim aklımda olanlardan biride bu amd nin dört çekirdeklisi ama magzalrda baktım sistem derecelendrimesinde neden i5 in gerisinde kalıyor anlmıyorum bu yüzden karasız kalıyorum

Sistem derecelendirmeleri nekadar doğru tartışılır ama sana şu kadarını söyleyeyim amd a10- 4600m oyun konusunda i5 ile çok rahat yarışabilir ama çizim vb. Programlarda i5 daha iyi performans verir bunun nedenide genelde programların intel işlemcilere göre optimize edildiği için ama amd nin özelliği fiyatı dır yani bununla aynı performansı veren herşeyi aynı ama işlemcisi i5-3230m olan pcler 1550-1700tl arası satılıyor.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
peki amd a10 mu i5 mi

cep5230

cep5230

Üye
güzel bir laptop özelliklerine görede ucuz üstelik ekran kartıda 7670m güncel oyunları rahat kaldırır :oke:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
amd a10 lu model mi i5 li.model mi szce

cep5230

cep5230

Üye
kardeşim o modelin i5 lisi bu arada sorun için i5 lisi daha iyi olur tabikide

ekran kartı amd 7670m orda belirtmemiş olabilir

teknosada

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
tamm kardeşim i5 te karar kıldım bende teşekürler yorumlar için

MrExpert

MrExpert

Üye
a10-4600m i5-3230m ile aynı güçte dir ama şuda var intel programlarda daha iyi performans verir amd oyunlarda.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
a10-4600m i5-3230m ile aynı güçte dir ama şuda var intel programlarda daha iyi performans verir amd oyunlarda.

bu yorumlar gercekten yardımcı oldu saolun arkadaslar i5 bekle bni:aha:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bendede i5 var 2011 senesinde aldım 5.9 puan aldı halbuki ati readon 5650 var baya eski :) windows derecelendirmesine guven olmaz

Krofessional

amd tabikide