pc deki gibi facebook mobil için!!

Sponsorlu Bağlantılar

harunbjk

Üye
    Konu Sahibi
pc deki gibi facebook mobil için!!
arkadaşlar n95 8gb için pc deki gibi faceye girme programı varmı???

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yok ne yazık ki.

Burak

Üye
yok. :D

quad4core

quad4core

Üye
nasıl yok var tabikide "bold browser" bilgisayardakinin aynısı ayrıca video da seyredebilirsin forumda mevcut

fatihakpolat

Üye
arkadaşlar... Bolt u telefondan yanlışlıkla kaldırdım şimdide tekrar yükleyemiyorum... Herhalde java dosyasını da silmişim... J2me gibi birşey... Bunu tekrar nereden temin edebilirim.... Format attım ama olmadı... Jar dosyaları inerken text olarak iniyor...

----------Eklendi @ 09:43:40 ---------- Yazıldı @ 09:41:49 ----------

telefon n73

----------Eklendi @ 09:43:55 ---------- Yazıldı @ 09:43:40 ----------

telefon n73

dj eşref

Üye
fatıh kardes sırayla takıp et MENU/ARACLAR/AYARLAR/BAGLANTI/PAKET VERI/ERISIM NOKTASI ICINE KUCUK HARFLERLE internet YAZ/KOMPLE CIK /tekrar yukleyemedıgın programı yukle .....

----------Eklendi @ 10:50:37 ---------- Yazıldı @ 10:46:12 ----------

harun kardes cepten pcdekı gıbı facebook ıstersen 1 program var oda bolt browser telefona yukle pcdekı gıbı facebooka gırersın hemde vıdeolarada bakabılırsın

fatihakpolat

Üye
format attım ama jar dosyalarını text olarak indiriyor.... Bağlantı yi da internet olarak yazdım yine olmadı... Acaba başka ne yapabilirim.... Cevaplar için teşekkürler....

nesto3

nesto3

Üye
[COLOR=""][SIZE=""] =giriş
=anasayfa

pcdeki gibi feys ekranı cıkıyor.[/SIZE][/COLOR]

hamit demiri

hamit demiri

Üye

ahmet oylu

Üye
operanın son sürümünü indir opera 11.1 ayarlarda gelişmiş ayarlar var orada ilkinde user desktop bide mobile yazıyo desktop yaparsan pc deki gibi olur =)) bide nokianın normal tarayıcısında git e gel orada m.facebook.com yaa www koy bide sonuna homephp? gibi bişey var onu yaz o zamanda pc deki gibi oluyo =))

mstf_l

mstf_l

Üye
uc browser dan da oluyor

bygokhan

bygokhan

Üye
opera tek gecerim bencede

Üst Alt