Pc de Yenileme... Donanım değişikliği için Yardım. !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EndlessPk

Üye
    Konu Sahibi
Pc de Yenileme... Donanım değişikliği için Yardım. !
arkadaşlar benim pc biraz eski moda kaldı bende ekran kartı ve ramı yükseltmek istiyorum

sistemim:

Intel pentium D 820 2,8 hız

1 gb ddr2 ram

Nvıdıa GeForce 7300 Le ekran kartı 512 lik var.

benim istediğim 2 gb ddr3 ram ve 1 gb erkan kartı bunları alıp direk taksam ne olur ne olmaz :)

biraz garip oldu ama demek istediğim pc kaldırır mı bi sorun olur mu ?

futbol123

futbol123

Üye
sırf ekran kartı değişimi ile olmaz çok eski bir pc işlemci anakart ekran kartı ve ramlerin değişmesi lazım

EndlessPk

Üye
    Konu Sahibi
işlemci pahalıya gleiyor yeni pc al daha iyi :)

bu işlemci üzerinde oynayazmıyız bu pc nin son noktası bumudur ?

ramı anakart ile oynarsan problem olur diyorsun yani ?

futbol123

futbol123

Üye
işlemci pahalıya gleiyor yeni pc al daha iyi :)

bu işlemci üzerinde oynayazmıyız bu pc nin son noktası bumudur ?

ramı anakart ile oynarsan problem olur diyorsun yani ?
100tl işlemci ikinci el bulursan fiyatlar ucuzlar oynamasına oynarsın ama kasma ve donma sorunları yaşarsın.Çok fazla değil fiyatlar

EndlessPk

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler yeni pc toplasam daha iyi olucak anlaşılan :) bi kere değiştirmeye başladımı cok lanet bişey her şeyi yenilemen gerekiyor :))

futbol123

futbol123

Üye
teşekürler yeni pc toplasam daha iyi olucak anlaşılan :) bi kere değiştirmeye başladımı cok lanet bişey her şeyi yenilemen gerekiyor :))
aynen kardeşim yeni pc toplaman daha mantıklı olacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: devran_34
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yenı pc toplıcaksan ben yardımcı olayım... Sadece kasa olarak bır fıyat soylersen max kac tl harcaya bılırsın. Ona gore bı toplama kasa hazırlayayım

devran_34

devran_34

Üye
arkadaşlar benim pc biraz eski moda kaldı bende ekran kartı ve ramı yükseltmek istiyorum

sistemim:

Intel pentium D 820 2,8 hız

1 gb ddr2 ram

Nvıdıa GeForce 7300 Le ekran kartı 512 lik var.

benim istediğim 2 gb ddr3 ram ve 1 gb erkan kartı bunları alıp direk taksam ne olur ne olmaz :)

biraz garip oldu ama demek istediğim pc kaldırır mı bi sorun olur mu ?

ana kartdan başlıyacaksın ddr3 ram takmak için 2 gb ddr3 ram 20 tl bişey ama ddr 2 si 3 katı filan hemde cok yavas sen en iyisi yeni bir pc topla 15 sene de onu kulan BENİM gibi :)
ben 5 sene önce almısdım şimdi kendim topladım herparcasını deiştirdim 4 çekirdek 3,40 amd işlemci var uçuyo pc :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...