kedi11
Üye
Pc de kasma
Arkadaşlar benim 7 yıllık bir pcim var.1 ay önce falan ekran kartı yandı (allaha şükür sonunda
).fırsattan istifade bilgisayara yeni ekran kartı ve ram takvıyesı yaptık.bırde format attırdık xp ydi wlndows 7 yaptık.Sorun şu eski sistemle yeni sistem arasında nerdeyse hiç bir fark yok gibi hatta şimdi daha çok kasıyo diye bilirim.
Özellikler
işlemci:amd x2 dual compresor 4200+ 2.2 ghz
ekran kartı:geforce gt420 1gb
3gb ddr2 ram
ben olayı işlemcim kötü olduğu için düşünüyorum.
Sıcaklık değerini söyliyim(boşken-oyundayken)
işlemci:50-52
anakart: 52-62
ekran kartı:38-65
harddisk:38-60 derece falan (ekran kartı, cpu ve elektrik kutusumu ne onlarda fan var )
ısı sorunu olabilirmi çunkü arada bir bilgisayarım kendiliğınden kapanıyor(mavi ekran falan yok elektrik gitmiş gibi).lütfen yardım edermisiniz ve çözüm önerirmisiniz.
(Örnek olarak pes2013 en düşük sistemde bile kasıyor.)
Birde sizce windows 7 mi kalmalımı yoksa xp mi yükliyeyim w7 cpu çok kullanıyomus gıbı gelıyor bana.
).fırsattan istifade bilgisayara yeni ekran kartı ve ram takvıyesı yaptık.bırde format attırdık xp ydi wlndows 7 yaptık.Sorun şu eski sistemle yeni sistem arasında nerdeyse hiç bir fark yok gibi hatta şimdi daha çok kasıyo diye bilirim. Özellikler
işlemci:amd x2 dual compresor 4200+ 2.2 ghz
ekran kartı:geforce gt420 1gb
3gb ddr2 ram
ben olayı işlemcim kötü olduğu için düşünüyorum.
Sıcaklık değerini söyliyim(boşken-oyundayken)
işlemci:50-52
anakart: 52-62
ekran kartı:38-65
harddisk:38-60 derece falan (ekran kartı, cpu ve elektrik kutusumu ne onlarda fan var )
ısı sorunu olabilirmi çunkü arada bir bilgisayarım kendiliğınden kapanıyor(mavi ekran falan yok elektrik gitmiş gibi).lütfen yardım edermisiniz ve çözüm önerirmisiniz.
(Örnek olarak pes2013 en düşük sistemde bile kasıyor.)
Birde sizce windows 7 mi kalmalımı yoksa xp mi yükliyeyim w7 cpu çok kullanıyomus gıbı gelıyor bana.