Pc çok kasıyor yardım :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlarınız için Allah razı olsn

ya ben anlamam ondan ama 1 tane ram griş var onu nasıl anlyacam
2 slot vardır biri doluysa 1gb lık ram vardır ve ramin frekansına bak ona göre ram alman lazım aynı frekans olucak everest programından bakarsın
Kötü bir seri olduğu falan yok p4 serisine fark atmış.Kötü dediğin işlemcinin 64bit desteği var p4 lerde varmı bu destek? birtek google chrome değil diğer tarayıcılarıda çok rahat açar eski oyunlarıda açar gta san. vice. cs nfs eski serisi

---------- Eklendi @ 01:16:07 ---------- Yazıldı @ 01:14:21 ----------

Sinir eder de sen yine de dene sansını madem ama pek umut baglama
Yaw rami düşük tabi kasar 2gb ram olursa Kasmaz kesinlikle.

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederm herkse yarın çalşcam uyumam lazım ii geceler )))

P4 lerde 64 bit destegi var.
Kendim bile karsılastırma fırsatım oldu P.Dual berbat.Zaten Windows 7 ve vista da P4'e daha çok islemci puanı veriyo.
Denediklerim P4 3.6 ghz HT Pentium Dual 2.8 ghz.P4 3.6 hala masaüstü pc'm olarak duruyo ve içinde windows 7 64 bit ultimate var.

çok teşekkür ederm herkse yarın çalşcam uyumam lazım ii geceler )))
İyi geceler

---------- Eklendi @ 01:23:41 ---------- Yazıldı @ 01:19:41 ----------

p4 lerde yokki 64bit desteği link atarmısın? ve p4 ler tek çekirdeklidir

Olmaz olur mu daha yeni format attım ona 64 bit 7
Bende ki cedarmill en yeni en son sürüm 3.6 ghz 64 bit ve 65 nm

---------- Eklendi @ 01:39:32 ---------- Yazıldı @ 01:36:15 ----------

Yeni seri Pentium 4 işlemciler Intel'in EM64T (Extended Memory 64 Technology) desteğiyle 64 bit çalışabiliyor. Intel'in 64-bit eklentileri AMD'nin komut setiyle bütünüyle uyumlu ve yakında kullanıma sunulacak 64-bit'lik Windows XP Pro sürümü iki işlemci ailesinde de sorunsuz çalışacak.

7 senelik haberden alıntı

Zaten 2gb lık rame 64bit kurman hata yavaş çalışır makine 32bit kurarsan hızlanır.

32 den her türlü daha iyi çalısıyo bence.Özellikle chrome,firefox,opera gibi tarayıcıların soguk açılıs süreleri 32'den daha iyi..

[QUOTE=" Tehlike ";4639136]
eminmisin?
[/QUOTE]

Emininim tabi hocam ram ile ne alkası var 64 bitin?
Ha 2 olmus ha 4.Önceden 3 gb'a kadar okurdu 32 bit,vista ve windows 7 bu sorunu aştı diye biliyorum.
Bundan baska da alakası yok bit ile ramin.64 bit olmayan uygulamalar sorun çıkartır mı demek istiyosun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...