[PC] Chrome Bilgi Bir Oku !

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Tarayıcı Daha hızlı ?

• Mozilla firefox

Kullanılan: 2 13.3%
  • Chrome

Kullanılan: 13 86.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Herkes istediğini kullanmakta özgür. Firefoxta, Google'da dayımızın değil. Bu yüzden taraftarlık yapmak hatta bunu holiganlığa taşımak forumda yasak. Markalar hakkında olumlu olumsuz düşünceleriniz olabilir bunları aşağılamadan söyleyebilirsiniz. Ancak neredeyse birbirinize hakaret edecek hale gelmişsiniz. İsteyen chrome isteyen mozilla kullansın. Tartışmanın devamı halinde ceza puanı verilecek ve konu kilitlenecektir. Bunlara gerek yok keyifli ve saygılı forumlar.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

furkankaya559758

Üye
Ben hep Mozilla Firefox kullandım ama biraz kasıyordu. Sonra Chrome'a geçtim. Chrome gayet iyi. En ufak kasmaya takılmaya vs. rastlamadım.

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Herkes istediğini kullanmakta özgür. Firefoxta, Google'da dayımızın değil. Bu yüzden taraftarlık yapmak hatta bunu holiganlığa taşımak forumda yasak. Markalar hakkında olumlu olumsuz düşünceleriniz olabilir bunları aşağılamadan söyleyebilirsiniz. Ancak neredeyse birbirinize hakaret edecek hale gelmişsiniz. İsteyen chrome isteyen mozilla kullansın. Tartışmanın devamı halinde ceza puanı verilecek ve konu kilitlenecektir. Bunlara gerek yok keyifli ve saygılı forumlar.
Zatten son mesajımda yazıyor artık mesaj atmayacağımız ve lütfen admin abi konu kilit

Takipçi Satın Al

Üst Alt