[PC] Chrome Bilgi Bir Oku !

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Tarayıcı Daha hızlı ?

• Mozilla firefox

Kullanılan: 2 13.3%
  • Chrome

Kullanılan: 13 86.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
[PC] Chrome Bilgi Bir Oku !
Arkadaşlar bildiğiniz üzere genelde herkes google chrome kullanıyor ama çook yavaş chrome şimdi yoruma chrome hızlı diyeceksiniz biliyorum ama Birde Mozilla firefox Kullanın hangisi hızlı sonra karar verin .

• Beğen
Tepkiler: polam234

Fatic

Fatic

Üye
windows 7de chrome daha hızlı firefox yavaş diğer bilgisayarımda lubuntu yüklü ondada tam tersi firefox hızlı chrome yavaş

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
windows 7de chrome daha hızlı firefox yavaş diğer bilgisayarımda lubuntu yüklü ondada tam tersi firefox hızlı chrome yavaş
Gerçektenmi peki windows 8 de hızlımı chrome

• Beğen
Fatic

Fatic

Üye
windows 8 ve 8.1de 7den pek fark olmaz sonuçta uygulama tabanı aynı sonuçta aynı işletim sistemi ben 8.1 kullanırkende chrome kullanıyordum belki daha hızlıdır veya yavaştır ama gözle görülür fark yok

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 ve 8.1de 7den pek fark olmaz sonuçta uygulama tabanı aynı sonuçta aynı işletim sistemi ben 8.1 kullanırkende chrome kullanıyordum belki daha hızlıdır veya yavaştır ama gözle görülür fark yok
YA windows 8.1 ne oluyor

• Beğen
Fatic

Fatic

Üye
windows 8in güncellenmiş hali daha stabil bi sistem eğer orjinal windows8in varsa direk güncelleştirmelerden yükleyebiliyorsun

• Beğen
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Ben windows 7'de mozilla firefox kullanıyorum ve gayet hızlı

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Windows 7 hemde windows 8.1'de chromu denedim gayet hızlı bende firefox yavaş , donup donup çöküyor.

• Beğen
AIS

AIS

Üye
windows 7 chrom hızlı
firefox çöküyor

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

MaxipmaN

Üye
8de firefox berbatı 8.1de de değişmeyeeği için sorun yok ama bu aralar chrome takılıyor donuyor pek iyi değil bir süre opera kullanıcam

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir çok tarayıcı denedim. Aslında en kullanışlısı maxhton öncelikle çok daha hızlı. Kasma çökme olmuyor. Sıkıntısı bazen reklam engelleyemiyor ve eklenti eksikliği. Onun dışında sayfayı 2ye bölüp sörf yapma gece modu vs birçok güzel özelliği var.

Firefoxta hala kendinden çeviri yok o biraz sıkıntılı. Arada saçmalayabiliyor. Chrome son zamanlarda ağır evet ama alternatifi çok. Ben chromium tercih ediyorum chromedan daha stabil chrome zaten chromium tabanlı ana vatanı o yani. Onun dışında comodo, yandex falan hep chromium tabanlı ufak tefek arayüz farkları var ama chrome ve chromium birebir aynı tek farkı chromium simgesi mavi o kadar.

• Beğen
Tepkiler: polam234 ve .NeXuS.
xmustx

xmustx

Üye
Win 64 bite google chrome güncellendi ve %25 daha hızlanmış xp win 7 win 8 ve 8.1 de stabil çalışıyomuş..

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Chrome un 64-bit gelistirici surumunu deneyin farki goreceksiniz...

• Beğen
Tepkiler: polam234 ve .NeXuS.
-Emre

-Emre

Üye
aslında her zaman firefox'a destek veririm ama sitemim win 7 64 bit o yüzden chrome favori :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Windows 8.1 de
İnternet explorer kullanıyodum ben gayette yeterliydi.

Glania95

Glania95

Üye
Aslında bu hız meselesi eklentiler temalar vb. şeylere görede değişebilir.(bunuda bilmiyosanız hakkatten ayıp :) )Aynı sayıda fakat farklı eklenti ve temalara sahip tarayıcılar karşılaştıramayız bunuda belirtelim.(ayıp hakkatten ayıp :ASD:SAD: )

Ama Chorme candır :)

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Ve bu arada Bizim bir İlgisayar hocamız vardı oda chrome kullanıyordu Ve bilgisayara chrome dan virüs geçmiş buda var !!! Chrom un tek iyi yönü Temaları ve Çevirici özellikleri olması

Takipçi Satın Al

Üst Alt