Pc Bağlantıları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ates

ates

Üye
    Konu Sahibi
Pc Bağlantıları
arkadaşlar acemiliğimi bağıslayın ama iki pc yi nasıl birbirine bağlarız.datron 1320 usb+lan modemim var.ikinci bir pc yi aynı modem üzerinden internete bağlamam için ne yapmalıyım.tesekkürler

ibonline

ibonline

Üye
sevgili arkadasım iki pcyi birbirine bağlarken cros kabloya ihtiyacın olacak öncelikle belirteyim.
ama iki pcyi tek modemden bağlıyıcagın icin eger modem birden fazla port'a sahip değilse hub'a ihtiyacın olacagını belirteyim...

kurt bey

kurt bey

Üye
yanlış almadıysam 1 usb+1 lan girişin var.

usb girişi ile kendi pcni, lan gişi ilede cat5 kabloyla diğer pcye bağlantı yapabilisin. cross kabloyla istedğin işi yapamazsın

ibonline

ibonline

Üye
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Mar 12 2006, 06&#58;33 PM) [post=295925]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yanlış almadıysam 1 usb+1 lan girişin var.

usb girişi ile kendi pcni, lan gişi ilede cat5 kabloyla diğer pcye bağlantı yapabilisin. cross kabloyla istedğin işi yapamazsın
[/b][/quote]
toprağım benim değerlendirmem metnin başlangıcı ile ondan cros kabloyu yazdım

ates

ates

Üye
    Konu Sahibi
ben nete lan ile bağlanıyorum.bağlantımı degistirmeden nasıl diğer pc yide bağlayacağım.usb bağlantı yeri bosta suanda

ibonline

ibonline

Üye
usb den bağla zaten pc yeni donanım bulduğuna dair ibare verir modemi tanıtırsan sorun olmaz

ates

ates

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler arkadaşlar

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
teşekkürler paylaşımın için saol............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt