ArifYılmaz42
Üye
-
Konu Sahibi
-
şu da mümkün. Bilgisayarının görüntü çözünürlüğünü ekran kartının kaldıramayacak durumuna gelirse windows açılmaz. Bunun için güvenli mod da başlat masaüstü sağ tık özelliler ayarlardan çözünürlüğü en düşük yap.
Parlak syah ekranBilgisyar 6 senelik onboard girisi yok yada ben bilmiyorum monitorum yeni lcd monitor fhd zaten oda sikinti cikarmaz ekran cozunurlugunu en dusuge getirip acmaya calistim ama gene olmadi
- - - Eklendi - - -
sinyal yok demeyi kesti bu seferde parlak siyah bir ekran var ? nedenini hala çözemedim
Biostan anlamıyorum ama bende cpu frequancyı 200 yapmıştım heralde işlemcim 2,20 den 2,21 olmuştu nası oldu bende anlamamışyım. amercan megatranges bölümünde (ilk açılış) öyle yazıyorduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızannemgil yanlışlıkla biosu oynamış baktığımda böleydi oc ekranı sizce ondanda kaynaklanıyo olabilirmi tekrar autoya aldım ama gene olmadı
bence ekran kartında bi problem yok gibi duruyo formattan sonra direk açılıyo ama reset attıktan sonra gene ayunı problem baş gösteriyo
Driverde bi sorun olabilirmi ?hepsini kurdum ayarı verdim kurmasam bile böle hiç sıkıntı vermezdi sonuçta açılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?