PC Açılma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ovunc

Üye
    Konu Sahibi
PC Açılma Sorunu
arkadaşlar bende MSI ms-7005 anakart vardı arıalandı ve biostar 865GV 478 pin ankartı aldım montajı kendim yaptım eski anaakrt sorunsuz çalışıyordu ama eni kartı taktım ve pc i açtım açılmıor. yani ekran gelmiyor pc çalışıor güç ve hdd ışığı yanıor
ancak güç düğmesine basılı tutup kapatıcaksın sonra tekrar açıcaksın bu işlemi 8-9 kez yaptıktan sonra ancak ekran geliyor sorun nerde anlayamadım güç bağlantılarını doğru yaptığımdan eminim kutunun içinde kırmızı bir kablo çıktı iki ucuda aynı anaakrtın üstünde bu girişten iki tane yanyana var bunları birbirine bağlasam kısa devre yapma ihtimali olduğuından yapmadım lütfen bilen birisi yardım etsin

DefectoR

Üye
arkadaşım kendi onboard ekran kartını kullanmıyorsun anladığım kadarı ile, bu anakartlarda ekran kartı 2x, 4x, 8x gibi seçimler yapıyor senin ekran kartın 4x ise açılmaması normaldir bu şekilde fazla da çalıştırma yapman gereken ona uyumlu bir ekran kartı takman ya da üzerindeki paylaşımlı ekran kartını kullanmak olucaktır.
kolay gelsin

sahin772

sahin772

Üye
biostan bu sorunu halledebilirsin başka hiçbirşey gerek yok biostan bunu aktif edeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt