Pazar günü yöneticilerin izin günü mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Runner626

Runner626

Üye
    Konu Sahibi
Pazar günü yöneticilerin izin günü mü ?
:ehe
nerdesiniiiiz uleeeeeyn

spy ghost

spy ghost

Üye
:d: saldırmaya gelirlerse işimiz iş şimdi kontrol ettim bi reşwan var şu an

Revengeful

Emekli Yönetici
Yöneticilerin yarısı görünmez olduğu içindir belkide ?

• Beğen
Tepkiler: minoo
SHS

SHS

Üye
Yöneticilerde insan olduğu içindir belkide?

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Yöneticilerde insan olduğu içindir belkide?
Bizler bunu demekten sıkıldık artık. Bu yüzden site hakkında'ya taşımaya gerek bile duymuyorum. Çok kez konuşuldu bu durum. Yönetimdeki kişiler işsiz güçsüz kimseler değil. Bazılarının üniversitedeki finallerine çalışması bazılarınında evine ekmek götürmesi gerekiyor.

spy ghost

spy ghost

Üye
neyse madalyonun diğer yüzü farklıymış haklısın Mert

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu tarz konuların site hakkında ya taşınmasına gerek yok, zaten konu gır gır amaçlı açılmış. Bazı arkadaşlarımız çevrim dışı görünümde giriş yapıyor bunları göremezsiniz. Mert gerekli açıklamasını yapmış :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Mesela şuan Pınar işe gitti ve çalışıyor ben ise sabahtan beri ingilizce komposizyonlar yazıyorum ve İngilizce reklam filmi çekiyorum. Birbirimize vakit bile ayıramıyoruz. Şikayetleriniz olduğunda elimizden geldiğince çabuk ilgilenmeye çalışıyoruz.
Mesela ben şimdi spor salonuna gidiyorum hadi görüşürüz.

• Beğen
Runner626

Runner626

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman :good: Hayatımda ilk defa Revengeful'u offline gördüğüm için ciddi ciddi izin gününüz diye düşündüm bi ara :d:

spy ghost

spy ghost

Üye
Tamam o zaman :good: Hayatımda ilk defa Revengeful'u offline gördüğüm için ciddi ciddi izin gününüz diye düşündüm bi ara :d:
ben çoğu zaman görüyorum ama adam offline takılıyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Yönetim diyince akla ben mi geliyorum yahu :utan
:D

spy ghost

spy ghost

Üye

Yönetim diyince akla ben mi geliyorum yahu :utan
:D
bizim gibi gereksiz bölümünün aboneleri olunca :d: ama gündüz saati admine ulaşmak istersem Reşwan sağolsun geliyor ama nerde konu şikayet etsem senin yetki alanın çıkıyor :kop2:

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamam bir daha girmem :hih:

Hasan

Üye
ben genelde symbian bölümündeki konuları şikayet ediyorum bazen s40 desteğe de gidiyorum :)

Runner626

Runner626

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bir daha girmem :hih:
gir yav :D sen olmayınca çok tuhaf geliyor bana forum :D hem ben senle sadece burda konuşabiliyorum :d: facebook'ta resmin yüzünden konuşamıyorum :kop: çok seksi bi resim heycanlanıyorum yazamıyorum

zaten bugün son günüm yarın internet iptal :ağlarım:

• Beğen

ismail010

Üye
tamam adem kabul edildi :) :P

Runner626

Runner626

Üye
    Konu Sahibi
ben genelde symbian bölümündeki konuları şikayet ediyorum bazen s40 desteğe de gidiyorum :)
ben oralarda gereksiz mesajları şikayet edemiyorum adam format at düzelir yazıyor oyun donması konusuna bende sinirden pcyi kapatıyorum :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt