Bizler bunu demekten sıkıldık artık. Bu yüzden site hakkında'ya taşımaya gerek bile duymuyorum. Çok kez konuşuldu bu durum. Yönetimdeki kişiler işsiz güçsüz kimseler değil. Bazılarının üniversitedeki finallerine çalışması bazılarınında evine ekmek götürmesi gerekiyor.Yöneticilerde insan olduğu içindir belkide?
ben çoğu zaman görüyorum ama adam offline takılıyorTamam o zamanHayatımda ilk defa Revengeful'u offline gördüğüm için ciddi ciddi izin gününüz diye düşündüm bi ara
![]()
Yönetim diyince akla ben mi geliyorum yahuTamam o zamanHayatımda ilk defa Revengeful'u offline gördüğüm için ciddi ciddi izin gününüz diye düşündüm bi ara
![]()

bizim gibi gereksiz bölümünün aboneleri olunca
Yönetim diyince akla ben mi geliyorum yahu
![]()
ama gündüz saati admine ulaşmak istersem Reşwan sağolsun geliyor ama nerde konu şikayet etsem senin yetki alanın çıkıyor 
öyle değil
Yönetim diyince akla ben mi geliyorum yahu
![]()
sende offline isen artık forumda kimse kalmamış demektir 
gereksizlere gece yapılacak olan saldırı Mert spor salonuna gidince başlasınTamam bir daha girmem![]()
gir yavTamam bir daha girmem![]()
sen olmayınca çok tuhaf geliyor bana forum
hem ben senle sadece burda konuşabiliyorum
facebook'ta resmin yüzünden konuşamıyorum
çok seksi bi resim heycanlanıyorum yazamıyorum
ben oralarda gereksiz mesajları şikayet edemiyorum adam format at düzelir yazıyor oyun donması konusuna bende sinirden pcyi kapatıyorumben genelde symbian bölümündeki konuları şikayet ediyorum bazen s40 desteğe de gidiyorum![]()