zevkli olur ama yaaNöbet tutacağım bu haftasonuGel buyur
Çarşıdan adam toplamak, sabah öğle akşam adam saymak, gecenin bir yarısı kalkıp silahları saymak gibi muhtelif keyifli işler var
He bir de nöbet yerlerini gecenin bir yarısı devriye geziyoruz ki sorma keyfi sormaaaaa![]()
bak bu güzelhem gezmiş hemde sıkılmamış olurum.
nasıl yani ne o tören mi yapıcağızYarın çok ilginç bir planim var. Yanimdada benim gibi 2 milyon kisi gelecek

Şimdi bu askercikler haftasonu "çarşı"ya çıkıyorlar ya (sanki hepsi Beşiktaş'lı gibi geldi bir an
zevkli olur ama yaa
olsun bende geliyim ben de adam toplayım çarşıdanbak bu güzelhem gezmiş hemde sıkılmamış olurum.
aslında bu çarşıdan adam toplama işini hiç anlamadım.nüfus sayımı mı yapılıyor yada kavga felanmı var askeriyede![]()
),
Onlar ayrı dert 

Şimdi bu askercikler haftasonu "çarşı"ya çıkıyorlar ya (sanki hepsi Beşiktaş'lı gibi geldi bir an),
e belli bir saatte de çarşıdan dönüyorlar, yani dönmeleri gerekiyor.
Ben de ne yapıyorum içtima yani sayım yapıyorum. Tek tek sayıyorum gelmeyen var mı diye.
Varsa uğraş dur...
İzin tecavüzü diye otur tutanak tut vs...
Sonra bir içip içip gelenler oluyorOnlar ayrı dert
Bir de tabura sen vekalet ediyorsun...
Ne demektir?
Yani 300küsür adam, 300küsür dert demektir![]()
(Tek tek sayıyorum gelmeyen var mı diye).

Evet insan sorumluluğu büyük sorumluluk ama olayın bir de eğlenceli boyutu var. Bir süre sonra kendini anaokulu hocası gibi hissediyorsun. Bir nevi bakıcı-bekçi-çoban... Ne dersen artıkçok ilginç bunlar hep yapılıyor yani.ama şurası çok komik(Tek tek sayıyorum gelmeyen var mı diye).
eğlenceli gibi ama sıkıntılı işler olsa gerek.
bu askerlerin sorumluluklarını alıyosunuz üzerinize yani.offf.
ben vaz geçtim
ama çarşıdan adam toplamak çok güzel bu hoşuma gitti.bunu yapmak istiyorum.
''sen gel bakim nerdesin ''diyerek toplayalım![]()

ben girmiyorumki sınava.Tören değil YGS var

İstanbul hazırlığı.![]()

matematik yazılım var türev integral ve limit çalışacağım ne kadar ilginç bir plan değil mi ?![]()
pazargünü için iğrenç planı olan.....
Gecelere akmak![]()