Emir
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aramasını bilen veya gerçekten bir programa ihtiyacı olan ,konuyu en dipteki sayfada da olsa bulur.
Ben arkadaşın kaygısının sadece kendi konuları üzerine olduğu ve kendi konularının geriye gitmesinden şikayetçi olduğu kanaatindeyim.
Yoksa şu anki sistemde,işleyişinde hiçbir sorun yok.Herkes aradığını bulabiliyor.Yukarıda arama butonu var..
Hem paylaşımı bırakırım demiş arkadaş.Neden?Sizin konularınıza da cevap yazılıyor,teşekkür ediliyor.Konularınız ilk sayfada da olsa son sayfada da olsa,teşekkür eden eder ,etmeyen zaten yine sömürüp gidecektir.
İyi Forumlar.
Kardeş şimdi ben kendi konumun altta veya üstte kalacagı hakkında hiç bir şey söylemedim bütün konular hakkında dedim ve ben teşekkür etmiyolar veya cevab yazmıyolar emege saygı göstermiyorlar diye bişeyde demedim benim söylemeye çalıştıgım yeni konular üstte sabit kalsın ARAMASINI BİLEN ESKİ KONUYUDA ARAYIP BULUR yeni oyunlar,programlar herkezin ilgisini çeker ama eski konuya adam ben buna bakmıştım diyip teget geçer Anıl Umut anlatmaya çalıştıgımı anlamadan kendi kafandan yanlış düşünceler yaratarak benim hakkımda yanlış düşüncelere kapılma art niyetli biri oldugunu belli etme nasıl kişilige sahip oldugunuda belli etme kaybeden sen olursun ben zaten paylaşımı bırakmıştım okuldan dolayı geri dönecektim yeni açılan konular altta kalıyor paylaşmanın bir anlamı olmayacagı için ben paylaşım yapmicam bunuda tehdit olarak algıla algılama umrumda deyil ama anlatmaya çalıştıgımı iyi oku anla cevabını ona göre verAramasını bilen veya gerçekten bir programa ihtiyacı olan ,konuyu en dipteki sayfada da olsa bulur.
Ben arkadaşın kaygısının sadece kendi konuları üzerine olduğu ve kendi konularının geriye gitmesinden şikayetçi olduğu kanaatindeyim.
Yoksa şu anki sistemde,işleyişinde hiçbir sorun yok.Herkes aradığını bulabiliyor.Yukarıda arama butonu var..
Hem paylaşımı bırakırım demiş arkadaş.Neden?Sizin konularınıza da cevap yazılıyor,teşekkür ediliyor.Konularınız ilk sayfada da olsa son sayfada da olsa,teşekkür eden eder ,etmeyen zaten yine sömürüp gidecektir.
İyi Forumlar.
Sonuna kadar haklısın ellerine saglıkYeni Sistem Bence Emirin Dediği Gibi Çok Kötü.Örneğin LCG PhotoBook'un 1.41d Sürümü Çıktı.Eski Sürümlerinin Bulunduğu Konuya Çok Mesaj Atılırsa O Yeni Sürümün Üstüne Çıkabilir.Popüler Bir Program ve Herkes Fikirlerini Sorunlarını Yazarak Konuda 80-90 Mesaj Olabilir.E Bu Sadece Bir Konu İçin Değil Alttan Eski Sürümlü Onlarca Program Gelir.Adam Nerden Bilsin Yeni Sürüm Çıktığını Gider Eski Sürümü İndirir.Yani Bu Sistem Oldukça Kötü.Kullanıcı İçinde Paylaşımcı İçinde Konuların Açılış Zamanına Göre Sıralanması En Mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?