Paylaştıgımız oyunlar programlar içerikler en altta iniyor el atın bu sisteme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Paylaştıgımız oyunlar programlar içerikler en altta iniyor el atın bu sisteme
Arkadaşlar bir zaman s60 uygulamalar oyunlar vb. içeriklerin paylaşıldıgı bölümlerde yeni paylaşılan içerikler en üstte sabit kalırdı ama şuan o sistem degiştirilmiş aksine ben eski bir konuya cevab yazdıgımda o konu yeni konunun üzerine çıkıyor buda üyelerin bu sitede eski oyunların içeriklerin paylaşıldıgı hissine kaptırıyor ve üye kaybına neden oluyor ben eski bir paylaşımcıyım sitede paylaşıma geri dönüyorum ama bu sistem devam ederse ben paylaşmayı şimdiden bırakim dönmiyim eski sisteme evet diyenler lütfen sesini çıkarsın cevab yazsın

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu sistem hep böyle idi..
Son mesajı en yeni olan konu en üsttedir..

Ozan

Ozan

Admin
Hayır son bir aya kadar arkadasın dedigi gibiydi ancak sonra değiştirmeyi uygun bulduk. Sitede çok tartısıldı ve şu anki sistem yani son mesaj atılan konunun üstte kalmasına karar verildi.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence yenisi daha mantıklı, yeni konu eskisinin üstüne geliyor ve eskisi kaybolmaya yüz tutuyor ... Nitekim oyun arayan üye direkt ilk sayfalara bakıyor ...

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sistem iyi diyenler biraz düşünün yeni oyun çıktı bu oyunu paylaştın başkaları senin yeni paylaştıgın oyuna deil eski bir konuya mesaj yazdı ve o yep yeni oyun konusu eski sayfalara gitti paylaşmanın bir anlamı kalırmı sizce ben o oyunu yeni diye en üstte tutulsun diye paylaşıyorum zaten üyeler arayarak istedikleri oyunu 2.3.4... sayfada bulurlar hala yok diyosanız başarılar diyorum ben paylaşmaya bırakıyorum bu bir tehdit olarak algılamayın BİZ ESKİ MAXİCEP SİSTEMİNİ ÖZLEDİK !!!!!!!!

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yeni yapılan paylaşım illa güzel olacak değil ya, belki eskisi çok güzel ama adam geldi bir sürü kalitesiz konu açtı üstüne ... Burda eski konunu suçu ne, neden kaybolsun ?
Ayrıca bu bir tehdittir, eski haline çevirin yoksa paylaşım yapmam demişsin üstü açık bir biçimde...

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bak senle hiç anlaşamıyoruz peki kötü bir sistemse eski sistemden neden HİÇ KİMSE ŞİKAYETÇİ DEYİLDİ BU SİSTEMDEN MEMNUN OLUYOLAR KARDEŞ BEN TEHDİT OLARAK ANLAMAYIN DİYORUM AMA SEN ANLIYOSAN BİLMEM HACI....

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
sanırım paylaşım yapan kişi açısından sıkıntı yok çünkü yeni konu ekle linki aynı yerinde duruyo :) sorun yeni açılan konuları bulmak isteyenlerde onlarda sayfaları biraz geziniversin ne o öyle hemen oyunlara tıklayacan önüne gelen ilk konuya girecen diye bi kayide yok bence gayet iyi :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Aramasını bilen veya gerçekten bir programa ihtiyacı olan ,konuyu en dipteki sayfada da olsa bulur.
Ben arkadaşın kaygısının sadece kendi konuları üzerine olduğu ve kendi konularının geriye gitmesinden şikayetçi olduğu kanaatindeyim.
Yoksa şu anki sistemde,işleyişinde hiçbir sorun yok.Herkes aradığını bulabiliyor.Yukarıda arama butonu var..

Hem paylaşımı bırakırım demiş arkadaş.Neden?Sizin konularınıza da cevap yazılıyor,teşekkür ediliyor.Konularınız ilk sayfada da olsa son sayfada da olsa,teşekkür eden eder ,etmeyen zaten yine sömürüp gidecektir.
İyi Forumlar.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Aramasını bilen veya gerçekten bir programa ihtiyacı olan ,konuyu en dipteki sayfada da olsa bulur.
Ben arkadaşın kaygısının sadece kendi konuları üzerine olduğu ve kendi konularının geriye gitmesinden şikayetçi olduğu kanaatindeyim.
Yoksa şu anki sistemde,işleyişinde hiçbir sorun yok.Herkes aradığını bulabiliyor.Yukarıda arama butonu var..

Hem paylaşımı bırakırım demiş arkadaş.Neden?Sizin konularınıza da cevap yazılıyor,teşekkür ediliyor.Konularınız ilk sayfada da olsa son sayfada da olsa,teşekkür eden eder ,etmeyen zaten yine sömürüp gidecektir.
İyi Forumlar.
:oke:Sonuna Kadar katılıyorum...

|_.-v-._|

Üye
Yeni Sistem Bence Emirin Dediği Gibi Çok Kötü.Örneğin LCG PhotoBook'un 1.41d Sürümü Çıktı.Eski Sürümlerinin Bulunduğu Konuya Çok Mesaj Atılırsa O Yeni Sürümün Üstüne Çıkabilir.Popüler Bir Program ve Herkes Fikirlerini Sorunlarını Yazarak Konuda 80-90 Mesaj Olabilir.E Bu Sadece Bir Konu İçin Değil Alttan Eski Sürümlü Onlarca Program Gelir.Adam Nerden Bilsin Yeni Sürüm Çıktığını Gider Eski Sürümü İndirir.Yani Bu Sistem Oldukça Kötü.Kullanıcı İçinde Paylaşımcı İçinde Konuların Açılış Zamanına Göre Sıralanması En Mantıklısı ;)

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi

İyi Forumlar.
Kardeş şimdi ben kendi konumun altta veya üstte kalacagı hakkında hiç bir şey söylemedim bütün konular hakkında dedim ve ben teşekkür etmiyolar veya cevab yazmıyolar emege saygı göstermiyorlar diye bişeyde demedim benim söylemeye çalıştıgım yeni konular üstte sabit kalsın ARAMASINI BİLEN ESKİ KONUYUDA ARAYIP BULUR yeni oyunlar,programlar herkezin ilgisini çeker ama eski konuya adam ben buna bakmıştım diyip teget geçer Anıl Umut anlatmaya çalıştıgımı anlamadan kendi kafandan yanlış düşünceler yaratarak benim hakkımda yanlış düşüncelere kapılma art niyetli biri oldugunu belli etme nasıl kişilige sahip oldugunuda belli etme kaybeden sen olursun ben zaten paylaşımı bırakmıştım okuldan dolayı geri dönecektim yeni açılan konular altta kalıyor paylaşmanın bir anlamı olmayacagı için ben paylaşım yapmicam bunuda tehdit olarak algıla algılama umrumda deyil ama anlatmaya çalıştıgımı iyi oku anla cevabını ona göre ver :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Yeni Sistem Bence Emirin Dediği Gibi Çok Kötü.Örneğin LCG PhotoBook'un 1.41d Sürümü Çıktı.Eski Sürümlerinin Bulunduğu Konuya Çok Mesaj Atılırsa O Yeni Sürümün Üstüne Çıkabilir.Popüler Bir Program ve Herkes Fikirlerini Sorunlarını Yazarak Konuda 80-90 Mesaj Olabilir.E Bu Sadece Bir Konu İçin Değil Alttan Eski Sürümlü Onlarca Program Gelir.Adam Nerden Bilsin Yeni Sürüm Çıktığını Gider Eski Sürümü İndirir.Yani Bu Sistem Oldukça Kötü.Kullanıcı İçinde Paylaşımcı İçinde Konuların Açılış Zamanına Göre Sıralanması En Mantıklısı ;)
Sonuna kadar haklısın ellerine saglık :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Verilen kararlar anlık değil, ömürlük olur, o nedenle olaylara anlık bakmayın, orayı anlık takip eden birisi zaten yeni oyun çıkar çıkmaz hemen görür ve işine gelirse indirir, google den gelen için zaten sorun yok, özel bir oyun arayan birisi için zaten sorun yok, arama yaparak bulur aradığını. öylesine bakayım diyen birisi için zaten fazla önemi yok, ne bulursam onu oynarım hesabı arama yapar ki ilk sayfalar da yeni oyunlar ve güncel oyunlar mevcut olacaktır. Ama olmadı bu sistem zamanla site için iyiye değil de kötüye götürürse tekrar dan icabına bakılacağına emin olabilirsin :oke:

OğuzcanAbi

Üye
yeniside iyi

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
ne olaylar olmuş burda ya :hmmm
Bu yeni yöntem güzel bence de

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tartışmasını bilmeyen, üyelere hakaret eden ve forumdan herhangi bir kişiye yönelik olmasa da kapalı şekilde küfür kullanan Emir isimli üye süresiz banlanmıştır.

Bilginize..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ...

Genzo *

Genzo *

Üye
bence emirin dediği çok doğru bişey

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konunun daha fazla kalmasına gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt