Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[PAYLAŞIM]5800 52.0.101 için 52.0.007 yazılımını yüklemek!(V2.0 Kırmızı,Mavi,Siyah)
Sponsorlu Bağlantılar
CyBeRKHaN
Üye
Konu Sahibi
GünceLL...
79madi
Üye
tşkler kardeş saol bizi bir çok dertden kurtardın...
arkadaşım cihazı servise götürünce hiç bi sorun çıkmaz demişsin yalnız şu kadarını söyliyeyim phoenixle cihazı bağlar bağlamaz içinde yüklü olan versiyon adı 52.0.101 ortaya çıkıyor elden geçtiği çok rahat anlaşılıyor servisçinin iyi niyetine kalmış garanti kapsamına sokup sokmamak
arkadaşım cihazı servise götürünce hiç bi sorun çıkmaz demişsin yalnız şu kadarını söyliyeyim phoenixle cihazı bağlar bağlamaz içinde yüklü olan versiyon adı 52.0.101 ortaya çıkıyor elden geçtiği çok rahat anlaşılıyor servisçinin iyi niyetine kalmış garanti kapsamına sokup sokmamak
birincisi yazılım 52.0.0.7 yaması dedim sadece telefonda böyle gözükür üstüne bastırarak dedim çekirdek 52.0.101 dir diye konuyu dikkatli okusaydın farkederdin.Bilgisayar çekirdek verilerine erişebiliyor bu yüzden 52.0.101 gözüküyor orayı değiştirmek istiyosanız telefonunuzu box ile flashlata bilirsiniz saygılar...
adada28
Üye
link yenilenirse sevinirim
adada28
Üye
hotfire linki sağlammış teşekkür ederim telefonumu kurtardım saygılar
tlh1243
Üye
beyler bunu kullanarak bende düşürdüm ama bi sorum olacak jaftaki downgrade( yazılım düşürme) seçeneği ne işe yarıyo?
ceahun
Üye
hocam şu anda yapıyorum
------------------------
edit :
yaptım çok da güzel oldu allah razı olsun
o seçenek s40 telefonlarda çalışıyor diyorlar s60 ta işeyaramiyormuş
sukru61
Üye
Harbiden üstad ELLERIN Dert gormesn..
sukru61
Üye
Üstad ya ama gerçekte 52.0.101 oLduğu için , Sowftware Updater ' den yazılımın orjnl. nokia nın programınDan günceLLeyemiyyorumm . Ve ovi suitede 1207 faln bi hata veriyo ..