Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
patlatacak bu tel beni arkadaş....!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcnpl4
Üye
Ben de öyle diyorum ama sonta dayanamayıp başlıyorum grrisi Allah kerim sonu nereye çıkarsa. Zaten baslayinca gerisi geliyor. Youtube'da anlatim videolari vardir baktin mi
Ben de öyle diyorum ama sonta dayanamayıp başlıyorum grrisi Allah kerim sonu nereye çıkarsa. Zaten baslayinca gerisi geliyor. Youtube'da anlatim videolari vardir baktin mi
ne mutlu sana... ışte bilmiyordum ki öyle hafıza sorunu olduğunu. android ten önce n70 vardı bende.. hafıza kartı ne kadar büyük olursa o kadar uygulama koyabiliyor duk... ama bunda nerde... n70 te bile 50 küsür program ve oyun vardı be kardeş
biz salakmıyızda ucuza kaçıp ucuz android almıyoruz ?,geçmiş olsun ama symbian'da bunlarıda biraz zor bulurdun haberin olsun
bak şimdi telefonum yere düştü ekran fiyatı senin telefonunun fiyatına denk o yüzden almışken en iyisini alacaksın tamam illaki s3 alma git atıyorum xperia S al 900 küsür TL gittigidiyor'da ondan sonra s3 mini var 750 TL civarında gittigidiyor'da
neyse bak bence bir şekilde telefonu rootlayıp hafıza kartından swap yap bi nebze çağre olabilir veya telefonu elinden çıkartmaya bak
n000k
Üye
keşke desire x alsaydın ben çok memnunum o telimden.. androidin nimetlerinden yararlanabiliyorum.. ama umarım root yapabilirsin.. çünkü hafıza kartına programları kurabilmen için< yani hafıza kartını kendi hafızası gibi kullanabilmen için > root şart diye okumuştum bir yerde..biraz daha zaman geçsin bende root yapcam ama sadece sırf bu hafıza olayı için..
mcnpl4
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başka da vardır. Bi de konu anlatimdan takip et tamamdir
blacktalon
Üye
eğer oyun ve performans istiyorsan yanlış telefon almışsın htc wildfire s ve bu sını modellerden çok birşey beklenmez bende de 2-3 oyun 4-5 program vardır anca ve o haliyle dolu tüm hafızası
eğer oyun ve performans istiyorsan yanlış telefon almışsın htc wildfire s ve bu sını modellerden çok birşey beklenmez bende de 2-3 oyun 4-5 program vardır anca ve o haliyle dolu tüm hafızası