patlatacak bu tel beni arkadaş....!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
patlatacak bu tel beni arkadaş....!
topu topu na 10 tane program yüklemisim tel e. onlarında de büyügü 10 mb... ama bunlar haricinde herhangi birşey yüklediğimde bana sürekli hata veriyor hafıza az diye.....nedir bu arkadaş..... 600 lira verdik sözde android telefona ama Androidin a sini kullanamıyorum.. ne anladım ben bunun android liginden....Facebook programı ni bile güncelleme ye korkuyorum..... tamam tel in diğer yönleri çok güzel. gerekse performansi gerekse kamerası gerekse dokunmatigi....ama bu hafıza sorunu öldürecek beni yada tel i duvar a çalacağım.....

room mudur nedir o varmış iki defa uğraştım ama yapamadım artık sorun mu bende yoksa bilgisayarda yoksa başka birşeyde mi bilmiyorum....

keşke bir nokiaa symbian tel alsaydım... istediğin kadar program oyun at

ayrıca telim htc wildfire s

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Android tlf alıyosan telefon hafızası yüksek, işlemcisi gpusu yüksek olanı alacaksın benim arkadaştada 600 liralık ace var telefonda facebook dışında uygulama oyun yok telefonun adı android işte kullanamadıktan sonra neye yarar. Hafıza kartı taksanda fayda etmiyor telefon hafızası önemli androidde. Mesela ben s3 ile son derece memnunum androidin her nimetini yiyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Android tlf alıyosan telefon hafızası yüksek, işlemcisi gpusu yüksek olanı alacaksın benim arkadaştada 600 liralık ace var telefonda facebook dışında uygulama oyun yok telefonun adı android işte kullanamadıktan sonra neye yarar. Hafıza kartı taksanda fayda etmiyor telefon hafızası önemli androidde. Mesela ben s3 ile son derece memnunum androidin her nimetini yiyorum.:)

ne mutlu sana... ışte bilmiyordum ki öyle hafıza sorunu olduğunu. android ten önce n70 vardı bende.. hafıza kartı ne kadar büyük olursa o kadar uygulama koyabiliyor duk... ama bunda nerde... n70 te bile 50 küsür program ve oyun vardı be kardeş

Android Police

Android Police

Üye
ayarlardan uygulamalara bir bak telefon hafızasının ne kadarı dolu yahut sd kart dolmuş olabilir

- - - Eklendi - - -

bu devirde android dediğin zaman 800tlyi gözden çıkaracaksın arkadaş :pro:

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
sd kartta 0,90 gb boş var baktım. yani 900 mb

tel de de 27 mb boş var kardeşim

- - - Eklendi - - -

aynen.. keşke bilseydim öyle alırdım

- - - Eklendi - - -

aynen.. keşke bilseydim öyle alırdım

Android Police

Android Police

Üye
tel hafızası ne kadar ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hafıza kartını telefon hafızası olarak kullanabilirsin biraz araştır. bende cacha vardı çok çekmiştim bu konuda. android telefon yapıp o kadar hafıza koymak çok saçma ayrıca htc'nin gerekli gereksiz bir sürü uygulama widgetlari yüklü

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
tel hafızası ne kadar ?

tel normalde 512 ama htc sağolsun bir sürü şey yüklemış. tel i sıfır aldım açtığımda 70 mb lik mi ne boş alan vardı sadece

- - - Eklendi - - -

hafıza kartını telefon hafızası olarak kullanabilirsin biraz araştır. bende cacha vardı çok çekmiştim bu konuda. android telefon yapıp o kadar hafıza koymak çok saçma ayrıca htc'nin gerekli gereksiz bir sürü uygulama widgetlari yüklü

evet kardeşim bir sürü şey var çoğunu kullanmıyorum ama kaldıramıyormda.. o dediğin nasıl oluyor ? sanırım tel root Lu olacak değil mi ?

Android Police

Android Police

Üye
ya aslına bakarsan SystemAppRemover diye bir program var ama root gerektiriyor o program ile gereksiz bütün sistem uygulamalarını silebiliyosun yada system/app den da silebilrsin

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ya aslına bakarsan SystemAppRemover diye bir program var ama root gerektiriyor o program ile gereksiz bütün sistem uygulamalarını silebiliyosun yada system/app den da silebilrsin

Ama ışte root ta yapamıyorum... Hiçbirşey yapamıyorum.... Çok yabancı bir dünya android...:banghead:

Peki SD karta hafıza yi ayarlayamiyor muyuz ?:confused:

Superfan

Superfan

Üye
Ama ışte root ta yapamıyorum... Hiçbirşey yapamıyorum.... Çok yabancı bir dünya android...:banghead:

Peki SD karta hafıza yi ayarlayamiyor muyuz ?:confused:

Sen de yani.HTC Wildfire S ' in var.İnternette bir sürü root programı var.Tek tıkla senin telefonu root ederler.Bu şansın var başka ne istiyorsun?

Senin gibiler sürüm düşürüp root yapıp sürüm yükseltiyorlar.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Önce root nasıl yapılır onu bir öğrenelim sonra hafıza kartına geliriz:D ben de biraz araştırayım

Android Police

Android Police

Üye
sen unlock bootloader yaptınmı ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ne mutlu sana... ışte bilmiyordum ki öyle hafıza sorunu olduğunu. android ten önce n70 vardı bende.. hafıza kartı ne kadar büyük olursa o kadar uygulama koyabiliyor duk... ama bunda nerde... n70 te bile 50 küsür program ve oyun vardı be kardeş

Teşekkürler. Bendede 1 ay öncesine kadar 603 vardı 2 gb kendi hafızası + 8 gb hafıza kartıyla nerden baksan 100-150 uygulama ve oyun vardı ayrıca aynı anda 70 uygulamaya kadar aç sıkıntı yok o derece ama işte androidin desteğide tartışılmaz fakat güçlü sistem gerek boş alan gerek. Umarım çeşitli yöntemlerle bu sorununu çözersin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Sen de yani.HTC Wildfire S ' in var.İnternette bir sürü root programı var.Tek tıkla senin telefonu root ederler.Bu şansın var başka ne istiyorsun?

Senin gibiler sürüm düşürüp root yapıp sürüm yükseltiyorlar.

tek tıklami ? kardeşim böyle bir program varsa bana link verir misin ? valla çok makbul e geçer

- - - Eklendi - - -

sen unlock bootloader yaptınmı ?

hayır. uğraştım ama yapamadım... 4 saat i mi yedi ama yine yapamadım

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-modi...ff-ve-root-yapma-wildfire-s-dahil-581180.html

- - - Eklendi - - -

http://www.istikamet.net/cep-telefonu/htc-wilfdfire-s-hafiza-arttirma.html

buna pc ye geçince bakacagim. yorumlar olumlu yönde gözüküyor. teşekkürler. ama yine işin içinde root var...:s

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler. Bendede 1 ay öncesine kadar 603 vardı 2 gb kendi hafızası + 8 gb hafıza kartıyla nerden baksan 100-150 uygulama ve oyun vardı ayrıca aynı anda 70 uygulamaya kadar aç sıkıntı yok o derece ama işte androidin desteğide tartışılmaz fakat güçlü sistem gerek boş alan gerek. Umarım çeşitli yöntemlerle bu sorununu çözersin.

oh ne güzel. 150 programın ben 15 ini gördüm ancak... teşekkür ederim inşallah çözebilirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Root konusunda çekimser olmana gerek yok bence:D htcde biraz farklı gibi geldi ama yaparsın çok zor değil

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Root konusunda çekimser olmana gerek yok bence:D htcde biraz farklı gibi geldi ama yaparsın çok zor değil

kardeşim çok zor yav çok karışık gerçekten... tamamsymbian ı hack ledim zamanında ama bu root ap ayrı mesele

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Başta öyle geliyor

- - - Eklendi - - -

Adım adım yap

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Başta öyle geliyor

- - - Eklendi - - -

Adım adım yap

444 android formun da bir arkadaş paylaşmışti. onun ki ni de öyle adım öyle takip ama sonlara doğru iş zıvanadan çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt