Patates kızartması yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Patates kızartması yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Patates kızartmasında önemli olan
kızartmanın lezzeti ve aynı yağın yeniden
yemekler veya kızartmalar için
kullanılabilmesidir. Yapacağınız şey şu: Harlı ateş yağın en büyük düşmanıdır.
Yapısını değiştirir, mideye zararlı hale
getirir. Doğradığınız patatesleri çok kızgın
bir yağ içine değil, normal yanmış yağın
içine koyun. Yani yağ tavada cızırdayıp
yanık kokusu çıkarmadan patatesleri içine atın. Patatesler biraz kızarınca çıkarın.
Büyücek bir tabağa alın. Birkaç dakika
bekletin sonra yeniden yağa koyun. Bu
sırada ince doğranmış bir diş sarımsak da
eklerseniz kızartmanız daha lezzetli olur
 


ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bilgi için :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Byhaydar
hikmet366

hikmet366

Üye
Bilgi İçin :tşk:
 
Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Teşekkürler.
 
Heroata

Heroata

Üye
Tesekjurler.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
640
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
817
Haydar
AlexsandroZ
Cevap
6
Görüntüleme
2K
cihanata_1


Üst Alt