Pastore vatandaşlarını yanında görmek istiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pastore vatandaşlarını yanında görmek istiyor
Paris Saint Germainli Javier Pastore, Real Madrid'de oynayan Gonzalo Higuain ile Napoli'de forma giyen Ezequiel Lavezzi'yi Paris forması giyerken görmek istediğini belirtti.

Journal du Dimanche'ye yaptığı açıklamada kulübün çekiciliğini vurgulayan Pastore, "PSG bir oyuncunun gelip sahip olabileceği her şeye sahip. İki-üç yıl içerisinde büyük işler yapacağız. Paris'te yaşamak ve bu kulüpte olmak oldukça güzel. Buraya gelmek istemeyenleri anlamam imkansız." dedi.

Higuain ile her gün konuştuğunu dile getiren Arjantinli oyuncu, "Higuain daha fazla forma giyebileceği bir kulübe transfer olmak istiyor. Onunla her gün bu konu hakkında konuşuyorum. Onu ikna edip edemediğimi bilmiyorum sonuçta Madrid gibi bir kulüpten ayrılmak kolay değil." diye konuştu.

Verdiği demeç esnasında Lavezzi'yi öven orta saha oyuncusu, "Lavezzi? Onunla birlikte burada oynamayı çok istiyorum. Çok güçlü bir isim ve bulunduğu takımı daha iyi yerlere getirebilir. Tam anlamıyla çok büyük yeteneklere sahip ama en önemlisi çok hızlı olması. Aynı zamanda çok iyi bir insandır, güçlü bir kişiliği vardır ve sorumluluk sahibir." ifadelerini kullandı.

Paris Saint Germain, Pastore için Palermo'ya 42 milyon avroluk bonservis bedeli ödemişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...