selcukiyet
Üye
Pasaport Hakki Satiliktir 2 Adet
merhabalar. Annem ve baban HAC dan geldiği için 2 adet pasaport kayıt hakları vardır. son iki gün için zaman kalmıştır. kasımın 25 inde geldikleri için perşembe ve cuma günü olmak üzere iki günü kalmıştır. fiyat 100 tl dir. banka hesabına 100 tl yatırıldıktan sonra size vereceğim annemin veya babamın bilgileri ile 115 tl olan vergiyi yatırırsanız ben kendin e-devlet üzerinden kayıt yapacağım. eminim içinizde bir şüphe oluşacaktır. bu arkadaş dolandırıcı olabilir diye ama emin olun böyle birşey olmayacaktır. Kendim ankarada yaşamaktayım fakat işim gereği şehirdışında bulunmaktayım. zaten şehir faketmez çünkü e-devlet üzerinden kayıt yapacağım. lütfen ciddi arkadaşlar bana pm atsın. pm atan arkadaşlarla telefonla görüşeceğim. inş hayırlısı ise olur. yani size nasıl dolandırıcı olmadığımı anlatabilirim bilmiyorum ama emin olun böyle birşey olmayacaktır. telefon numaramı zaten göreceksiniz. kendim aselsan da çalışmaktayım. daha ne yazayım bilmiyorum. hayırlısı ise olur. teşekkürler...pasaport kayıt hakkı satılmıştır. konuyu kapatabiliriz. teşekkürler.