PARS 5230/5235 RM-588 v40.6.003 & v40.0.003 C6v20.42 CFW

Konu Sahibi
Takip ettiğim yabancı forum dailymobilede de kullanıcılar bu konudan şikayetci, mod olsun uygulama olsun yeni geliştirmeler bekliyorlar ama galiba s60v5 de sona yaklaşıyoruz.

ram i kullanamıyoruz bn 55 e gecemedjm normalde 128??

Konu Sahibi
ve artık c6 cfw den orijinal yazılıma yönelmeye başladılar ve çıkan son yazılımlarda genellikle orijinal yazılım baz alınıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Açmak için sürükleyın{popupclock.exe autolock.exe}özelliği çok fazla ram tüketiyor. Ama bunları kapatırsanda C6 nin bi espirisi kalmıyor.,
ve ram in 126 olması için telefon da hiç bir uygulamanin çalışmaması gerekir.bu da çok zor

yaa o açmak için sürükleyin varya ben onu istemiyorum onu nasıl kaldırcam ? bana onun kalkms sekılde rofs2 dosyasını upload edeblrmsn zaten kullanmıyorum . ramden ne kadar kazancım olur?

eğer ramdan fazla bi kazancım olmazsa bida flşalayamam simgelerin yerini değiştrme için cok uqrasıyorum .d

ferwasd

Üye
Benm tlfndan Görntüler PARS..

55 RAM ı geçemedim .s
üstat bu ev ekranını 3 tane olarak nasıl yaptın

abi verdiğin link ölmüş benim için sürüm farketmiyor benim orijinal product kodum zaten v11 deydi halada v11 de bende sınır yok şu an istediğim fw yükleyebilirim

ben çıktım hem de 56 mb

Konu Sahibi
ram'a takmayın arkadaşlar genel bir problem o zaten yabancı forumlarda da orijinal yazılıma geri dönmeye başladı millet sıkıldı c6 dan. C6 çıksın diye oluyorlardı simdi de kötüluyorlar :-)
ben ramİ problem yapmıyorum. C6 daki E-posta uygulaması, ev ekranı, 4x4menu orijinal yazılımda olmadıkça ben geri dönmeyi düşünmüyorum.

@ferwasd linki tekrar aktif hale getirdim indirebilirsın. Ve ana sayfada ki uygun core ile telefonuna atabilirsin.

konusu değil ama 5230 a 5800 kasası takamazmıyız yaa o yanda seritli olan yer olsun istiyorum arkasına orjnla 5230 kalemli kapağı fln ? uyar aslında abimde 5800 var serit ve ayrıt boyuları aynı

Konu Sahibi
Kasayı bilmiyorum ama 5800 ön çerçevesini bulursam takmayı düşünüyorm. Bu arada yukarıdaki ekran görüntüsünde ki fontun adi ne? Güzelmis.

evet bi kırmızı cerceve fena olmazdı hanj .d

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...nt-v5-3-1-tek-kurulum-ile-37-font-411558.html

ITC Goudy Sans Fontu
aldıqımdan beri bunu kullanıyorum hem secenekler yazısıda sığıyor

burda var tek parca bulamadım 15 TL

bu arada telfn sarjdayken tus kilitlemede titreme yapmıyor

ferwasd

Üye

sağolasın abi

zenowaren . geliştirmeler bekliyoruz senden

PARS ı yüklemeden önceki hafıza kartına kuruduqum temalar pars uygulama yöneticisinde gözükmüyo + smartRemover de de yok nasıl kaldırcam ??

Konu Sahibi
aynı temaları tekrar hafıza kartınakur sonra uygulama yöneticisinden kaldır. Ya da hafıza kartındakileri yedekle hafıza kartına format at

5230 için video codec lelri yokmu flv ,avi gibi dosyaları açabilecek geniş bi pack ?

Konu Sahibi
Codec ile olmaz s60v5 için genel bir eksiklik avi oynatmaması,
Smart Movie Player var başkada yok.Oda çok problemli maalesef.
O yüzden avi dosyalarını mp4 formatına çevirerek izlemek tek uygun yol.

Smart movie cok sorun evet . bi filmi cevrmek te 1 saatten fazla sürüyo .s

v40.0.003 [4x4] yukledim gene videolar görünmüyor

Konu Sahibi
videoların hangi klasörde bulunuyor ?