Parfüm Yasaklansın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan

Üye
parfümü bulan millet pis koktuğu için bu yöntemi geliştirmiş burası :turkiye: biz kullanmayalım!

• Beğen
Tepkiler: buketcik

buketcik

buketcik

Üye
bende tam bundan bahsetmiştim.

ne alaka yahu.parfüm pis kokuyu örtmek için kullanılmaz ki. midem bulandı şimdi.
aklıma parfümün doğuşu geldi bir an.
:ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
kısa tarihçe buldum vikipediden (doğruluğu tartışılır) ;Eski çağlarda Çinliler, Hindular, Mısırlılar, İsrailoğulları, Araplar, Yunanlar ve Romalılar tarafından kulanılmaktaydı. Latincetümüyle uçucu anlamına gelen per fumum sözcüğünden türemiştir. ülkelere bakarak ne için yapıldığını tahmin edebilirsiniz bkz:hindular ;nehre girip günahlardan temizlenmeye çalışırlar sonuç: o kadar pisliğin içinde hasta olup ...

buketcik

buketcik

Üye
iyi bari yasaklansın napalım:ehe

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Parfüm yasaklansın arkadaşlar!

Bıktım usandım önümden yürüyen kadının sürdüğü parfümü ciğerlerimde hissetmekten! Yolda yürürken alkolden sarhoşa dönmekten!.. Hele bir de otobüste bankada vs... kapalı alanda parfüm sürenler var ki of of of of...
Artık tesisatların olmadığı devirlerde yaşamıyoruz ki kardeşim, su var sabun var! Yıkanırsın güzel kokarsın!.. Bir de deodorant sıkarsın, tamam!..

Bu nedenle parfüm yasaklansın kampanyası başlatıyorum!!! Var mı bana katılan?!!!

haklisin arkadas. Bazilari isi bayagı ileri goturup sanki parfumle banyo yapiyorlar. Guzel kokucam diye parfumun yarisini uzerine sikan erkeklerde var.bide kokusu guzel olsa... (dikkat hhhhoooooorrrrrrtttttt....)

wolfteamm01

Üye
katıliyorum

place3461

place3461

Üye
ne alaka:) kabahat parfümde değil parfümü kullanmayı bilmeyendedir parfüme evet kullanmayı beceremeyene hayır!

MaxiHan

MaxiHan

Üye
hafif çiçek kokuları sıksalar ne olur yav kadın yazın ortasında kış parfümü sıkıyor yaz günü hiç çekilmiyor :ehe

Serhan

Serhan

Üye
:zong:
Napsınlar saçına limon mu sıksınlar :hmmm

Baydırman

Baydırman

Moderator
Asrın hortu!

Jus7ice

Jus7ice

Üye
geçmişten geleceğe mirasımız...

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
imza kampanyası başlat

Baydırman

Baydırman

Moderator
Parfüm yasaklansın arkadaşlar!

Bıktım usandım önümden yürüyen kadının sürdüğü parfümü ciğerlerimde hissetmekten! Yolda yürürken alkolden sarhoşa dönmekten!.. Hele bir de otobüste bankada vs... kapalı alanda parfüm sürenler var ki of of of of...
Artık tesisatların olmadığı devirlerde yaşamıyoruz ki kardeşim, su var sabun var! Yıkanırsın güzel kokarsın!.. Bir de deodorant sıkarsın, tamam!..

Bu nedenle parfüm yasaklansın kampanyası başlatıyorum!!! Var mı bana katılan?!!!
Var başkan

• Beğen
Tepkiler: AIS
buketcik

buketcik

Üye
kolonya dökelim :)

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Baydırman

Cadillac34

Üye
Bir ara benim de başıma geldi. Akşam işe giderken dolmuşa binmiştim. Az ilerde durakta kadın öğretmen diğer meslektaşı ile beraber bindiler. Ben kapı yanında duruyordum kadın ise şoförün arkasında ikili koltukta oturuyordu. Ya kadın nasıl parfüm sıkmışsa artık dolmuşu sardı. Ama hiç rahatsız olan yok. Burunları mı tıkalı bunların çözemedim. İş yerine yakın yerde indim. Bir de baktım üstüm parfüm kokuyor. Parfüm sarmış bedenimi. Paydos edince eve geldim ve üstümdekileri hemen çıkardım attım makineye. Duş aldım yattım. :D

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Bir ara benim de başıma geldi. Akşam işe giderken dolmuşa binmiştim. Az ilerde durakta kadın öğretmen diğer meslektaşı ile beraber bindiler. Ben kapı yanında duruyordum kadın ise şoförün arkasında ikili koltukta oturuyordu. Ya kadın nasıl parfüm sıkmışsa artık dolmuşu sardı. Ama hiç rahatsız olan yok. Burunları mı tıkalı bunların çözemedim. İş yerine yakın yerde indim. Bir de baktım üstüm parfüm kokuyor. Parfüm sarmış bedenimi. Paydos edince eve geldim ve üstümdekileri hemen çıkardım attım makineye. Duş aldım yattım. :D
Alışkınlardır belki hep biniyorlarsa :ehe

• Beğen
Tepkiler: AIS