Parfüm yasaklansın arkadaşlar!
Bıktım usandım önümden yürüyen kadının sürdüğü parfümü ciğerlerimde hissetmekten! Yolda yürürken alkolden sarhoşa dönmekten!.. Hele bir de otobüste bankada vs... kapalı alanda parfüm sürenler var ki of of of of...
Artık tesisatların olmadığı devirlerde yaşamıyoruz ki kardeşim, su var sabun var! Yıkanırsın güzel kokarsın!.. Bir de deodorant sıkarsın, tamam!..
Bu nedenle parfüm yasaklansın kampanyası başlatıyorum!!! Var mı bana katılan?!!!
100 yillik hort
Napsınlar saçına limon mu sıksınlar![]()

Var başkanParfüm yasaklansın arkadaşlar!
Bıktım usandım önümden yürüyen kadının sürdüğü parfümü ciğerlerimde hissetmekten! Yolda yürürken alkolden sarhoşa dönmekten!.. Hele bir de otobüste bankada vs... kapalı alanda parfüm sürenler var ki of of of of...
Artık tesisatların olmadığı devirlerde yaşamıyoruz ki kardeşim, su var sabun var! Yıkanırsın güzel kokarsın!.. Bir de deodorant sıkarsın, tamam!..
Bu nedenle parfüm yasaklansın kampanyası başlatıyorum!!! Var mı bana katılan?!!!
Hacı yağıkolonya dökelim![]()

Alışkınlardır belki hep biniyorlarsaBir ara benim de başıma geldi. Akşam işe giderken dolmuşa binmiştim. Az ilerde durakta kadın öğretmen diğer meslektaşı ile beraber bindiler. Ben kapı yanında duruyordum kadın ise şoförün arkasında ikili koltukta oturuyordu. Ya kadın nasıl parfüm sıkmışsa artık dolmuşu sardı. Ama hiç rahatsız olan yok. Burunları mı tıkalı bunların çözemedim. İş yerine yakın yerde indim. Bir de baktım üstüm parfüm kokuyor. Parfüm sarmış bedenimi. Paydos edince eve geldim ve üstümdekileri hemen çıkardım attım makineye. Duş aldım yattım.![]()

Öğretmeni görsen içine düşersin.Alışkınlardır belki hep biniyorlarsa![]()

Öğretmeni görsen içine düşersin.![]()