Parfüm Yasaklansın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ay canını sevsinler ne oluyoz :@:@

Ya bırakın Allah aşkına hikaye okuyosunuz:@ deodorant mış sanki erkekler kullanmıyo :@beğenmemişler bak bak baaaaaaaakk:@ bizde bayılıyoruz zaten sırf erkekler kokumuzu beğensin diye kullanıyoruz olur sizinde emriniz olur :nono::nono::nono:
sizene işinize gelmiyosa mandal takıp burnunuza öyle gezin yada gaz maskesi kullanın :@:@
sakin yaa ne oluyor??
vay vay konuya bak ...
isteyen kullansın isteyen kullanmasın olay budur..:)

jöly

Üye
ay canını sevsinler ne oluyoz :@:@

Ya bırakın Allah aşkına hikaye okuyosunuz:@ deodorant mış sanki erkekler kullanmıyo :@beğenmemişler bak bak baaaaaaaakk:@ bizde bayılıyoruz zaten sırf erkekler kokumuzu beğensin diye kullanıyoruz olur sizinde emriniz olur :nono::nono::nono:
sizene işinize gelmiyosa mandal takıp burnunuza öyle gezin yada gaz maskesi kullanın :@:@

aynen seninle aynı fikirdeyim...adam parfüm kullanıyoruz diye dövecek sanki bizi...:@

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bi bardak su da fırtına koparmaya bayılıyoruz milletçe...bu kadar sinirden köpürmeye gerek yok... :) :) :)

parfümü abartanları bende sevmiyorum ve kimse kimsenin ne ter kokusunu ne de buram buram parfüm kokusunu çekmek zorunda değil...biraz bakımla zaten tertemiz olur insan,abartmaya gerek yok yani...

bi insanın en çok koltuk altı terler...silersin orayı bi güzel,sürersin roll-on vs.. sonra da hafif bi parfüm tamam işte...şişeyi boşaltıpta milleti bunaltmaya gerek yok...açıkcası bende baya rahatsızım aşırı parfüm kokusundan....hem o kadar sahte olmaya ne gerek var...karşındakine hafif hoş bi koku vermek yeterli diye düşünüyorum ben...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
abartı kanımızda var ya:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konunun Geldiği Yere Bak.. :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:ehe:ehe

tuba.dmn

Üye
ne saçma şey...parfümü siz erkeklerde kullanmıyor musunuz sanki..hatta bazılarınız abartıp parfüm banyosu yapıyorsunuz...
parfüm yasaklansın diyenlere karşıyım!!!

bende parfüm yasaklansın diyenlere karşıyım!!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Canım MaxiCep'im benim!.. :kop:
Arkadaşlar! Hiçbir konuyu okurken bu kadar eğlenmemiştim yahu sağolun, bilsem mizah bölümüne açardım!.. 10 saat forumdan ayrılmaya gelmiyor, konu nerelere gelmiş...

Bakın nerde konu? Gereksiz mesajlarda değil mi? Demek ki gereksiz bir mesaj :kop:Gülün, dalga geçin, eğlenin iş başı öncesi biraz stres atın diye açtım. Ben zaten ciddi olduğum konularda kesin konuşmaktan kaçınırım("Parfüm yasaklansın" gibi), her zaman karşı görüşe de hak verebilecek bir pay bırakırım, sabit fikirli dar görüşlü olmanın karşısında olduğum için!

Ciddi olsaydım Site Hakkında bölümüne açardım ve derdim ki,
Ozan Bey ve tüm yöneticiler, parfümden şu şu şu açıdan şikayetlerim var bu nedenle MaxiCep olarak parfüme hayır kampanyası başlatalım, Taksim'de miting yapalım, Seviller'in, Debenhams'ın önünde yatıp yuvarlanalım vs... :kop:Gereksiz mesajlarda espri amaçlı bir konu açtım altı üstü...

Gerek görmemiştim zira ben sarkastik bir konu açmak amacındaydım, gülelim eğlenelim diye ama madem bu kadar ciddiye aldınız olayı da anlatayım.

Günlerden bir gün, kız arkadaşım ve ben minibüse binmiştik, arkamızda da kokoş bir-iki hanım. Ayıptır söylemesi kız arkadaşım ve bende bronşit var ve sigara dumanı, toz ve parfüm gibi ortamda oksijen bırakmayan maddelerle karşılaşınca nefes alamıyoruz.
Yolda giderken minibüs de baya hızlı gidiyor biz lafa dalmışız bir anda ikimiz de sustuk ve "sonunda" dedik, "uzaya çıktı roketten bozma minibüs!" Zira nefesimiz kesildi ikimizin de! Oksijen falan bulamayınca biz ortamda dedik ki burası ancak uzay olabilir!.. Ölmemize birkaç saniye varken bir de farkettik ki arkamızdaki kokoşlar sıkmış parfümü...

..........
İnsan "parfüm sıkar" değil mi?! Parfümle banyo yapmaz!!! Sanırsın ki kavga ettiler, biri diğerinin kafada parfüm şişesi kırdı!!! Yemin ediyorum minibüsten yarı yolda kendimizi dışarı zor attığımızda ikimizin de ağzında alkol tadı vardı.

Ben de yasaklansın diye bir espri yaptım. Olay bundan ibarettir maxi sakinleri. :gul:

xkadir61

xkadir61

Üye
yaw parfüme vereceğiniz parayla 10m³su + bir kalıp hacışakir ve bide lehen alın. bi güzel çimin. tertemiz ve mis gibi olursunuz:ehe

parfüm
+ +

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu arada konuyu okuyunca bazı arkadaşlarımızın saygısına da hayran kaldığımı belirtmeden edemeyeceğim :)

Bu foruma giren çok küçük yaşta bir sürü arkadaşımız var, dahası reşit olmamışlar neredeyse çoğunlukta; tartışmalardaki tarzımızla örnek olmamız gerek diye düşünüyorum, yaptığımız saygısızlık yapılan saygısızlık olarak bir gün bir yerlerde mutlaka yine bize döner :)

xkadir61

xkadir61

Üye
Bu arada konuyu okuyunca bazı arkadaşlarımızın saygısına da hayran kaldığımı belirtmeden edemeyeceğim :)

Bu foruma giren çok küçük yaşta bir sürü arkadaşımız var, dahası reşit olmamışlar neredeyse çoğunlukta; tartışmalardaki tarzımızla örnek olmamız gerek diye düşünüyorum, yaptığımız saygısızlık yapılan saygısızlık olarak bir gün bir yerlerde mutlaka yine bize döner :)
:spr

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaw parfüme vereceğiniz parayla 10m³su + bir kalıp hacışakir ve bide lehen alın. bi güzel çimin. tertemiz ve mis gibi olursunuz:ehe

parfüm
+ +

:kop: İşte beklediğim yorum!!!
Teşekkürler bu güzel yorum için kadir :gul:

xkadir61

xkadir61

Üye
ricaederim:ok2: aydınlatabildiysem ne mutlu bana:naughty:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yaa ilk yorumumda da dediğim gibi bi bardak su da fırtına kopartma huyu meşhurdur insanoğlunda...normal yorumu bırak bi de sinirden köpürmüşler ":@" şekilde ki gibi...en çok ona güldüm.. :D :D :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaa ilk yorumumda da dediğim gibi bi bardak su da fırtına kopartma huyu meşhurdur insanoğlunda...normal yorumu bırak bi de sinirden köpürmüşler ":@" şekilde ki gibi...en çok ona güldüm.. :D :D :D

:) Tartışmayı seven bir yapımız var... Ah bir de sakin tartışabilsek :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:ehe:ehe
harbi çok iyi yorum xkadir inki :D:D