Parelel ihracat

Sponsorlu Bağlantılar

utku168

Üye
    Konu Sahibi
Parelel ihracat
Öncelikle merhaba maxicep'in değerli üyeleri size bişey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.Ben İstanbul Bilişimden note 2 almayı planlıyorum parelel ihracat olduğu için 1200TL civarında ,güncelleme alıyor mu? Almıyor mu ? parelel ihracat teşekkür ederim kolay gelsin.

Türk-X

Türk-X

Üye
Paralel ihracatın sadece garanti firması güvensiz oluyor diye biliyorum diger tüm özellikleri normal

MrExpert

MrExpert

Üye
Normal bildiğin Note2 alınabilir sadece Servis ağı yaygın değil bide genpa veya kvk gibi servis işçilik ve kalitesi yok.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
l OnxD l

l OnxD l

Üye
Yani öneriyor musunuz sadece garanti kampsamımı yok

MrExpert

MrExpert

Üye

KVK ve diğerlerinin işçilik kalitesi mi varki? :)

Ben Nezamn bu servislere cihaz göndersem Hepsindede memnun kaldım 2 cihazımı yolladım farklı sorunlardan 2 sininde anakartı değiştirdiler hemen daha hiç sorun yaşamadım Çevremdeki kişilerde var kaç kişi yolladılar adam akıllı tamir edip gere yolladılar daha sıkıntı yaşamadım bu servislerde.

- - - Eklendi - - -

Yani öneriyor musunuz sadece garanti kampsamımı yok

Güvenilir bir yerden alırsan sorun olmaz.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Demek ki bölgeden bölgeye değişiyor. :hmmm

l OnxD l

l OnxD l

Üye
Peki böle paralel ihracat olarak aldıgınız güvenilir bir yer var mı ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Öncelikle konu başlıgını degiştirin "ihracat" degil "paralel ithalat" olması gerekir.
Konuya gelirsek sadece aldıgınız yerin garantisi geçerlidir

l OnxD l

l OnxD l

Üye
[ENGİN];6110599' Alıntı:
Öncelikle konu başlıgını degiştirin "ihracat" degil "paralel ithalat" olması gerekir.
Konuya gelirsek sadece aldıgınız yerin garantisi geçerlidir
peki telefonda donanımsal bi eksiklik yada farklılık oluyor mu aynı ürün mü oluyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
peki telefonda donanımsal bi eksiklik yada farklılık oluyor mu aynı ürün mü oluyor

Hayır herhangi bir degişiklik olmaz diger distribütör firmaların getirdigi cihazlarla aynı donanım ve kalitede dir.
Sadece cihazınız o firmadan garantilidir kvk,genpa,vs gibi servislerden yararlanamazsınız.
cihazın tamirlik işi oldugunda aldıgınız yere götürmelisiniz.

l OnxD l

l OnxD l

Üye
Evet anladım peki önereceginiz bir yer var mı bu konuda ? mesaj atabilirsiniz ben yeni telefon alacagımda

utku168

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben İstanbul Bilişim'den almayı planlıyorum çok araştırdım en iyi site o ayrıca teknik servisi diğerlerini aratmıyormuş özellikle teknosadan çok çok daha iyiymiş.

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
hepsiburada dan p. ihracat alsak sorun olur mu ?

utku168

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim hepsiburada.com'a küçük firmalar dolmuş güvenilir biyer değil bence orası 3-5 tane site var paralel ithalat'a onlardan biride istanbulBilişim.com

- - - Eklendi - - -

Aaa pardon hepsiburada'yı gittigidiyor zannetim özür dilerim ama bilmiyorum hepsiburada.com'da paralel varmı bilmiyorum :)

l OnxD l

l OnxD l

Üye
abi zaten istanbul bilişim orjinalden 100 lira eksik satıyor orjinal kvk al daha iyi

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Hepsiburada.com'da da paralel ithalat var. Ama çoğu markaların garantisi altında.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Aksray iletişimden kardeşim samsung galaxy advance aldı sorun yaşamadı. Tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt