Pardon ama istatistikler öyle diyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
Pardon ama istatistikler öyle diyor
ABD’deki çöpçatanlık sitesi “OkCupid”in yürüttüğü bir araştırmaya göre, iPhone marka cep telefonu kullanan kişilerin diğer markaları kullananlara
göre daha çok seks yaptığı ortaya çıktı. Araştırma sonuçlarında iPhone sahibi erkeklerin 30 yaşına kadar ortalama 10 seks partneri bulunurken, Blackberry
marka cep telefonu kullanan erkekler için bu sayı 8.1 olarak belirlendi. Araştırmada, iPhone kullanıcısı kadınların ise 30 yaşına kadar 12.3 seks partneri
bulunduğu, Blackberry kullanan kadınların da 8.8 seks partneri bulunduğu ortaya çıktı.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Abede de cep telefonu kullanmayan bir insanın bile 30 yaşına kadar ortalama 7 sex partneri bulunur.

Mert

Mert

Üye
Telefonunu söyle sana kim olduğunu söyliyim :D

Pure Life

Pure Life

Üye
ABD’deki çöpçatanlık sitesi “OkCupid”in yürüttüğü bir araştırmaya göre, iPhone marka cep telefonu kullanan kişilerin diğer markaları kullananlara
göre daha çok seks yaptığı ortaya çıktı. Araştırma sonuçlarında iPhone sahibi erkeklerin 30 yaşına kadar ortalama 10 seks partneri bulunurken, Blackberry
marka cep telefonu kullanan erkekler için bu sayı 8.1 olarak belirlendi. Araştırmada, iPhone kullanıcısı kadınların ise 30 yaşına kadar 12.3 seks partneri
bulunduğu, Blackberry kullanan kadınların da 8.8 seks partneri bulunduğu ortaya çıktı.

Saçmalamamışlar. Genelde böyle konulara yorum yapmam ama buna yapasım geldi. Nasıl araştırmışlar bunu yataklarının altınamı saklanmışlar. Arkadaşlar cinsellik dünya var oldukça olan bir durumdur. Iphone ve black barry daha icat edilmeden insanlar bu durumu yaşıyordu zaten. İstatistikleri neye göre yapmışlar. Bende size bi tarafımdan uydurarak istatistik verileri sunarım. :ehe

Buyrun
Danimarka bilim adamlarına göre;
Toshiba Pc kullananlar günde 3 kere tuvalete giriyormuş.

Acer kullananlar 4 kere gidiyormuş. İnsanların gıçını kontrol ettimde ordan biliyomrum

Perfect!

Üye
:kop: gideyimde bi ıphone alayım delimisin siz ya satışları arttırmak için yapılan bi oyun resmen

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone olunca millet adamı paralı sanıyor tabi xD

Revengeful

Emekli Yönetici
O neyden kaynaklı biliyormusun? Blackberry is telefonu ama iphone eğlence. Buda çekici yanlarından. Kadın diyor kendi kendine" adam hem zengin hemde eğlenceli " :D

Perfect!

Üye
:D 5800 ım var borumu ya :ehe
hem ıphoneme geleni napayımben eksik olsun

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
bana bir şey söylemeyin istatistikler diyor ama İphoneniyi görünce dediğiniz gibi düşünenler olabilirmiş

arslansem

arslansem

Üye
:ah

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben şimdi ayfon alırsam kızları götürüyor muyum yani :zong: 2g olsa da olur ama demi :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ya git uyu sabah sabah nerden girip de görüyorsun anlamıyorum :ehe

punqermojo

Üye
çin malı kullananların vay haline :d:

rapege

rapege

Üye
    Konu Sahibi
snn gbi bi sevgilisi olunca insanın uyuyası gelmiyo gizli işler çeviriyosun:kop:

kanka dert etme ben sana benim İphone'yi veririm bir tanede sen alırsın eder 2 tane yani istatistikleri 2ye katlarsın :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yanlış alıntı mi yaptın yoksa dalayım mi sana :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt