Parayı Sayarken Kameraya Yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Parayı Sayarken Kameraya Yakalandı
Emenike, Sezer Öztürk, Ümit Karan ve Bülent Uygun'un Fenerbahçe'den para aldığına dair konuşmalar dinlemeye takıldı.

Dinlemeye takılan görüşmelerden bir tanesinde Eskişehirspor'lu Sezer Öztürk'e ve Karabükspor'lu Emenike'ye, "Hizmetlerinizden dolayı Fenerbahçe şampiyon olursa, sizi Fenerbahçe'ye transfer edeceğiz" denildi.

Futbolcu Emenike'nin doktor raporuna rağmen sakat olduğunu söyleyerek Fenerbahçe maçına çıkmadığı maçta Fenerbahçe'den para aldığı iddia ediliyor.

Emenike'nin maça çıkmama karşılığında para aldığı sırada polisin teknik takipte olduğu ve kameralar tarafından para verilmesini kaydettiği iddia ediliyor.

TRABZONSPOR ŞİKE YAPAMAMIŞ
Yapılan çalışmalarda şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor'un da şike yapmaya çalıştığı iddia edildi.

Kulübün şike için girişimlerde bulunduğu ancak başaramadığı bilgisine ulaşıldı. Bu nedenle Trabzonspor kulübünde arama yapıldı ancak hiçbir yöneticisi gözaltına alınmadı.

RESMİ SUÇLAMA
Bu arada İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Aziz Yıldırım'a yapılan resmi suçlama ise şöyle: "Çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak."

greenmile

greenmile

Üye
şike yapamamış:ehe bu haberi görmüştüm bence bu daha büyük suç:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Baştan aşağı komedi ...:d::d::d:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
:d: :d: :d:

greenmile

greenmile

Üye
kamera nerde ya bi gösterin izleyek link verin:)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ne farkeder Murat inanacak mısın sanki :ehe yorumunuzu tahmin ediyorum.ne bu ya fotomontaj yapmışlar Emenike değil bu la :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ekle ekle ekle eklemeyen .... :):)
Semih işi yokuşa sürme , varsa kaynağın, resmi falan ekle ...:D

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Polis gizlilik şartı koşuyor avukatlar bile bulamıyor benim sözüm geçmez Ali :ehe ama söz internete düşerse ben ekleyeceğim buraya :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O zaman bilmiş gibi , kesinmiş gibi iddaların arkasına sığınmayacaksınız :oke:

Masha

Masha

Üye
Allahım Fenerbahçe evinde oynadığı maç için paramı veriyor o zaman gs bjk ve ts yi yendik onlar nasıl oldu ??

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bilmiş gibi , kesinmiş gibi iddaların arkasına sığınmayacaksınız :oke:

Eklediklerim sadece 'haber' ve içeriği sadece 'iddialar'..Senin Gsaray bölümüne açtığın transferlerin kaçı gerçekleşti Ali?Biliyor muydun,kesin miydi hepsi?

----------Eklendi @ 15:15:45 ---------- Yazıldı @ 15:14:45 ----------

Allahım Fenerbahçe evinde oynadığı maç için paramı veriyor o zaman gs bjk ve ts yi yendik onlar nasıl oldu ??

Trabzon bence kabul ederdi teklif etseydiniz :hmmm

greenmile

greenmile

Üye

Eklediklerim sadece 'haber' ve içeriği sadece 'iddialar'..Senin Gsaray bölümüne açtığın transferlerin kaçı gerçekleşti Ali?Biliyor muydun,kesin miydi hepsi?

neden belki de senin takımı da parayla aldık semih bi iddaanız da yoktu:ehe

cehili

cehili

Üye

Ne denir ki :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Ben son dakika haberleri olarak verdim ...
Sizin yönetiminiz kapasitesiz ise bu benim suçum değil kusura bakma . :)

+ bazıları da mizah amaçlı açılmıştı gibi geliyordu ama avrupayı meşgul ediyordunuz kardeşim ben ne yapayım :ehe

cehili

cehili

Üye
Carlos Tevez haberi de pek son dakikaydı doğrusu :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Duyurular - Spor Gündemi

Spor bölümü kurallarına bir göz atın arkadaşlar, çok zorluyorsunuz kuralların sınırlarını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...