Paranormal Activity Filmi - Resimleri - Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
hadi ya ben izlemeden tırstım :ehe

кεℓεвεк

Üye
oda güzel :ehe

3rhan336

3rhan336

Üye
bence güzel film öle yaratık falan filan yok abartılmamış yani ama çekimi biraz kötü . bende gerçek olay diye duydum hatta filmin sonunda adamların fotolarını gösteriyorlar

кεℓεвεк

Üye
bence güzel film öle yaratık falan filan yok abartılmamış yani ama çekimi biraz kötü . bende gerçek olay diye duydum hatta filmin sonunda adamların fotolarını gösteriyorlar
gercek evet

31122

Üye
ya bırakın hiç korkunç değil bi kere kapı kapanıyo bağırıyo la niye bağırıon ceyran yaptı kapand + kız filmin sonunda sürükleniyo dikkat edin elinin üstünde yürüyo + kız cok tatlı bişey korkasın değil yanaklarını sıkasın geliyo böyle bişey cok saçma film iğrenç bişey

Qarez98

Qarez98

Üye
Gece tek başıma izledim hala etkisindeyim , yürek ister bilginiz Olsn :)

minoo

minoo

Üye
bn çok beqendm ama korkmadm :D
tavsiye edebilceqinz şöyle okkalı bi korku filmi var mı :eller:

Qarez98

Qarez98

Üye
Rec 1 - 2 ;)

minoo

minoo

Üye
filmn adı mı o :D

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
Hiç Korkmadım izlerken :naughty:

PuGatorY

PuGatorY

Üye
ben izledim 2 ve 3 kesin izlemem lazım yoksa kafayı yiyecem

ama valla yapmışlar hakkı yenmez

Türe

Türe

Üye
Ya 3. sune bayildim gercekten harika olmus

minoo

minoo

Üye
3 de mi var :hmmm
İzlemeliyim hemen..

Türe

Türe

Üye
Ben sevgilimle sinemada izlemistim :ehe yalniz yanilmiyorsam ilk musallat oldugu zamani anlatan film 3.su cunku 1980 lerde geciyo ve en eski tarihte gecen filmi serinin

----------Eklendi @ 00:36:48 ---------- Yazıldı @ 00:35:06 ----------

Abi sinemada cok kotu oluyo ya birden bir kapi carpiyo o kadar hoparlerden ses cikinca dogal olarak trsiyo insan :ehe birde ucuncusunde urkutucu ogeler artirilmis lakin sonu cok sacma yani son sahbeler , hic bi anlami yok cekilmese de olurmus yani :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt