Paranızı en çok neye yatırıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Paranızı en çok neye yatırıyorsunuz?

• Yemek

Kullanılan: 4 12.9%
  • Giyim

Kullanılan: 8 25.8%
  • Kontör

Kullanılan: 6 19.4%
  • Dergi,Kitap

Kullanılan: 1 3.2%
  • Sigara

Kullanılan: 2 6.5%
  • Cd,Dvd

Kullanılan: 2 6.5%
  • Kozmetik,Kuaför vs.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Tiyatro Sinema Konser

Kullanılan: 0 0.0%
  • Abur Cubur...Diğer..

Kullanılan: 8 25.8%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xkadir61

xkadir61

Üye
:ehe:ehe:ehe abartsaydınnn utanmasan Türkiyenin 3. zenginisin diyeceksin sırf yemek yedirmem için:ehe şaka şaka

senin sabancının varislerinden olmadığını bilmiyoruz sanma.:deal: seni gidi seniiii....:ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
kim söyledi :hmmm çokta çabaladım fark ettirmemek için ama

ee yerin kulağı varmış demek. :pokey:sonunda yakayı ele verdin.:polis: artık saklamanın bir önemi yok. :naughty:
tamam gösteriş meraklısı değilsin ama. dünyanın malı dünyada kalır.:kotu: bak amcan sakıp sabancı birşey götürebildimi. hayır.:D
sende götüremezsin. karun bile götüremedii:( gel sen bu cimrilikten vazgeç:anlas:

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ee yerin kulağı varmış demek. :pokey:sonunda yakayı ele verdin.:polis: artık saklamanın bir önemi yok. :naughty:
tamam gösteriş meraklısı değilsin ama. dünyanın malı dünyada kalır.:kotu: bak amcan sakıp sabancı birşey götürebildimi. hayır.:D
sende götüremezsin. karun bile götüremedii:( gel sen bu cimrilikten vazgeç:anlas:

:ehe:ehe:ehe ahh bu zenginlik başa bela :ehe "bak amcan sakıp sabancı birşey götürebildimi. hayır.:D " ben kefenime ceb yaptırıcam sen mrk etme :naughty::kop:

xkadir61

xkadir61

Üye
:agla:agla:agla

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
param yok :ehe
eğitime harcıom:)eğitimde gıda da var :ehe

xkadir61

xkadir61

Üye
yok yaw. canın sağolsun senin. maksat muhabbet olsun işte:)

xkadir61

xkadir61

Üye
tamam o zaman:spr
ne zaman? nerede? :ehe

Nazy

Nazy

Üye
:allalla:
kadir ne yemek istiyosun?

jöly

Üye
kadir ayıp sana...demiyosun ki irem istanbula gel de sana yemek ısmarlıyayım...ayıp...:nono:

xkadir61

xkadir61

Üye
kadir ayıp sana...demiyosun ki irem istanbula gel de sana yemek ısmarlıyayım...ayıp...:nono:
bende aslında tam olarak bunu söylemek istiyordumda.:mahcup: işte konuyu böyle bağlamaya çalışıyordum:P:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
bende aslında tam olarak bunu söylemek istiyordumda.:mahcup: işte konuyu böyle bağlamaya çalışıyordum:P:

Oooh yandan yandan!..
Soldan soldan...
Kıvııır...
:ehe:ehe:ehe

En çok giyime harcıyorum... Sonra da yemek!..
Yaşasın yemek yemeeek!.. :gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt