Paralı uygulamalarınızın sis dosyasını mutlaka saklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
Paralı uygulamalarınızın sis dosyasını mutlaka saklayın
nokia mağaza'dan paralı uygulama almış olanınız vardır elbet.bilindiği üzere satın alınan uygulamada bize 5-7 arası indirme hakkı veriyor.ve bu hak dolduktan sonra tekrar satın almanızı istiyor.fakat uygulamanızın sis dosyasını telefonunuzda saklarsanız her formattan sonra mağazadan yükleyip haklarınızı harcamazsınız.ayrıca uygulamanın güncellemelerini free olarak mağazadan yapabilirsiniz. bu da hakkınızdan düşmez..benden size bir anektod :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
sis olarak nasil indirecegim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
forumda paylaşılıyor veya internetten bulursun atarsın telefonuna oradan yüklersin.hakkın gitmemiş olur

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yok demek istedigim aldigim uygulamayi nasil sis olarak kaydedicem

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
önce Unpack2Pack programıyla yüklü olan uygulamayı parçalican sonra smartsis isimli programla paketlicen

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bence bunu yaptığımıza şükredelim :) yani benim bildiğim yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
paralı uygulamalarda o yöntem işlemiyor.sensation Biliyor ama sordum cevaplamadı. :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Ya sonucta ordan satin al siteden indir sonucta para vermissin ha oyle ha boyle

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
ben önceden satın alınmış uygulamalar için bir yöntem Söyledim sadece.sis dosyasını saklarsin Oradan yükle kaldır yaparsın.mağaza üzerinden de güncellemeleri yaparsın indirme hakkın gitmez böylece.olay bu :)

aleranol

aleranol

Üye
ozaman unpack kullanın.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
python yüklemek gerekiyor sanırım bunun için

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Çoğu şey hatta fazlası maxicepte var zaten. :D

akinorta

Üye
dışarıdan yüklediğiniz ücretli uygulamanın güncellemelerini ücretsiz alamazsınız.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
söylediğim anlaşılmadı sanırım.mağazadan satın alınmış uygulamalarınizin sis dosyalarını telefonunuzda saklayın böylece indirme haklarınızdan gitmemiş olur dedim :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
benim bildiğim denk geldi tesadüf eseri mağazadan bir uygulama indiriyorken indirme tamamlandığında kuruluma geçtiğinde indiridğiniz uygulama yükleme aşamasında e içinde görünür o kurulum aşamasında hemen kopyala deyip başka klasööre yapıştırırsanız kopyasını almış olursunuz e deki kurulum yapılan sis kurulumdan sonra delete oluyor yani indirmee başladığınız anda pusuya yatın kuruluma geçtiği anda copy paste

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
onu yapabiliyorum da forumda paylaşılan paralı uygulamalarin sis dosyaları nasıl elde ediliyor bir türlü çözemedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt