Paragrafta ki gizli 20 Ülkeyi bulabilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Paragrafta ki gizli 20 Ülkeyi bulabilir misiniz ?
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

Candy

Candy

Üye
:allalla:

ısland

Üye
:allalla::allalla::allalla::allalla:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
20 tane gizli ülke var onları buluyoruz ... Başlığı düzeltiyorum pardon :hmmm

eminmeo

eminmeo

Üye
peru, rum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yaklaşık 16 - 17 tane buldum , bunu yazan kendini çok akıllı zannıyor galiba :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
küba,almanya,sudan..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
17 tanesi nerede :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
15 tane buldum

Candy

Candy

Üye
Peru , Rum , Romanya , Almanya , Sudan , Küba, Dengi ...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

:)

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
birmanya diye ülkemi varmış

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Varmış:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...