bulana helel olsun cvpları bekliorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
bulana helel olsun cvpları bekliorum
Siz arkadaşlarıma ilginç bir beyin egzersizi sunuyorum. Alttaki metinde tam 20 ülke adı gizli.Bunları bulmanızı istiyorum,bakalım kaçını bulubileceksiniz? Kolay gelsin
"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu..."

arkadaşlar lütfen önce çözmeye çalışın sonra cevaba bakarsınız. bakalım kim tam olarak bulabilecek_?

--------------- Ekleme ---------------

Siz arkadaşlarıma ilginç bir beyin egzersizi sunuyorum. Alttaki metinde tam 20 ülke adı gizli.Bunları bulmanızı istiyorum,bakalım kaçını bulubileceksiniz? Kolay gelsin
"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu..."

arkadaşlar lütfen önce çözmeye çalışın sonra cevaba bakarsınız. bakalım kim tam olarak bulabilecek_?
arkadaşlar konuyu tekrar açtım. kusura bakmayın küçük bi yanlışlıkla oldu :mahcup:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında
bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı
bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor.
Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan
geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam
bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları
severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi
dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan
oldu."

Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış. Gelirken yanında
bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı
bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor.
Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan
geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam
bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları
severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi
dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan
oldu."

Gördüğün gibi bulunabiliyormuş Muratcığım :)

berkan55

berkan55

Üye
her sorunun bir cozumu vardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...