Para kazan(diğer sistemlerden farklı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
Para kazan(diğer sistemlerden farklı)
bedava domain alarak para kazanmak ister misiniz arkadaşlar.eminim bazılarınız biliyordur co.cc uzantılı domainler bedava.örneğin. gibi.işte hem bu uzantıda bedava site açabilir hemde para kazanabilirsiniz.ödeme paypal ve minimum ödeme 1 dolar.her satış yani bedava site acan kullanıcı başına 0.10 dolar kazanıyorsunuz.aşağıda ki linklerden üye olabilir veya inceleyebilirsiniz.
ref linkinden üye olursanız ben kazanacam açıkça belirteyim :) (ref linkinden üye olmak site bişey kaybettirmez)
refli ink:
refsiz link:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Verilmisti daha onceden

office boyxD

öff saçmalık
inanmayın bunlara

er7705

er7705

Üye
öff saçmalık
inanmayın bunlara

evet ya bende denedım ama bir arpa boyunu gecemıyorum bende mi bi yanlışlık var acaba
fakat sana tavsiyem reklam ekranı 4 günde 25 kontor tertemiz bilgisayarda hem okey oyna hem kontoru kap tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
bi işe yaradığı yok 50 yılda 5 lira kazanırsın onunlada bir paket sigara alamazsın 50 yıl sonra..

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Backlean

Üye
Diğer Sistemlerden farkı Yok.

arslansem

arslansem

Üye
evet ya bende denedım ama bir arpa boyunu gecemıyorum bende mi bi yanlışlık var acaba
fakat sana tavsiyem reklam ekranı 4 günde 25 kontor tertemiz bilgisayarda hem okey oyna hem kontoru kap tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsın

Okey oyna derken :hmmm

sazdil

Üye
teşekkürler elinize Sağlık

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
yaw konuyu mahfettiz haaa:)
actığıma pişman oldum:ehe

izmirligenc

izmirligenc

Üye
:ehe:ehe

erhanandosman

erhanandosman

Üye
bende sadece para click var ımzamda yazıyor ben 100 tl oradan kazandım para click en sağlam site o detaylar ıcın ımzama tıklayın!

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bos is bunlar degmez ki

erhanandosman

erhanandosman

Üye
bence siz onları bırakın türk sitelerıne bakın benım kendımın 100 tl kazandıgım site var imzamda yazıyor tıklayıp uye olun tavsiye ederım ben 100 tl kazandım tescilli yani !

cazibelimm

Üye
ben hiç bişey anlamdım yaaa ufffff:ehe:ehe:ehe:ehe
--------------- Ekleme ---------------

:kop::kop:ben hiç bişey anlamdım keşke açmasaydım pişman oldum aman :kop::kop:diyolar ama yine giriyolar şok oldum yani:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt