Para isteyen ramazan davulcuları..

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Para isteyen ramazan davulcuları..
Yahu arkadaş yıl olmuş 2014 hala para istemeye geliyorlar.. Kalkacak adam alarmını kuruyor ya da uyumuyor bile... Tamam gelenektir buna saygım var ama eskiden mani okunurdu ve güzel çalınırdı. Bizim burada çalanlar bildiğin ölüm marşı çalıyor.. İnsanın için kararıyor. 5 dk sonra Azrail gelip beni alacak gibi hissediyorum arkadaş bu kadar mı iç karartıcı bir ritim olur.. Şimdi geldi bir tanesi kapıyı açmaya tenezzül etmedim.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve B.A.R.O.N

Türk-X

Türk-X

Üye
Dediğin gibi mani okusalar gelenek daha canlı kalır ama sonuçta adam gece gece tüm mahalleyi dolaşıyo bence bahşişi hak ediyolar. :blush:

Dipnot: Daha bahşiş için erken değil mi ? Sana gelen korsan davulcu olmasın:ehe

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Parayı bizden değil devletten alsınlar :ehe

MaxipmaN

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ne davulcusu lan daha erken

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ama çok kötü oluyor biraz haklı gece gece bn ne güzel şarkımı dinleyip sahura kadar oturuyorum sonra çalmaya başlıyorlar sinir oluyorum birde öyle bir çalıyor ki nereye giderse gitsin sesi geliyo :( şarkının sesini de açamıyorm evdekiler rahatsız olmasın diye bir de gece saat 2 de geçiyor

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ama çok kötü oluyor biraz haklı gece gece bn ne güzel şarkımı dinleyip sahura kadar oturuyorum sonra çalmaya başlıyorlar sinir oluyorum birde öyle bir çalıyor ki nereye giderse gitsin sesi geliyo :( şarkının sesini de açamıyorm evdekiler rahatsız olmasın diye bir de gece saat 2 de geçiyor
Kulaklık tak :ehe

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bari mani okusun
bn öyle sevmiyorum 5+1 de sürekli dinleyince kulaklıklar kalitesiz geliyo :( ama mecbur alsam kaliteli kulaklık en az 200 tl 1 ay için vermiş olacam :(boşuna para harcayamam :D şimdiki kulaklık devam :D güzel tavsiye :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bari mani okusun

bn öyle sevmiyorum 5+1 de sürekli dinleyince kulaklıklar kalitesiz geliyo :( ama mecbur alsam kaliteli kulaklık en az 200 tl 1 ay için vermiş olacam :(
Başa gelen çekilir sanırım yaşadığın bölgedr evler yakın.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben pencereyi kapatıyorum ses gidiyor :ehe ama davulcu bizim buraya giremiyor köpekler sağolsun bk köpek at sokağa tamamdır :ehe

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Vala gelmediler.dahada erken zaten gelirsede 1 2 tl veriyorum zaten

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
gündüz vakti istediğim zaman son ses film izliyorum kimse birşey demiyor :D :D :ehe

messevim

messevim

Üye
Yahu arkadaş yıl olmuş 2014 hala para istemeye geliyorlar.. Kalkacak adam alarmını kuruyor ya da uyumuyor bile... Tamam gelenektir buna saygım var ama eskiden mani okunurdu ve güzel çalınırdı. Bizim burada çalanlar bildiğin ölüm marşı çalıyor.. İnsanın için kararıyor. 5 dk sonra Azrail gelip beni alacak gibi hissediyorum arkadaş bu kadar mı iç karartıcı bir ritim olur.. Şimdi geldi bir tanesi kapıyı açmaya tenezzül etmedim.
En azından biraz saygımız olabilirdi. Güzel çalmayabilir, ortada bir emek var. Adam emeğinin hakkını istiyor. Bu gayet normal bir durum değilmidir ? Türkiye genelinde şu ana kadar maniyle çalan çok az davulcu vardır. Genellikle davulcular eğitilir.. boş bırakılmaları o bölgede ki belediyenin hatası.

Tekrar dediğim gibi, saygı göstermek öncülüğümüz olsun.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ekmek parası :sirit:

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
korsan olup olmadığını nasıl anlarız ?