para biriktirmek için hesap açacağım yardımınız gerekiyor

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım bireysel bir hesap açıp para biriktirmek istiyorum. vadeli hesaplarda vadesini beklesem de pek bi fazi getirmiyor.Yani istediğim zaman çekebileceğim bankamatik kartımın olacağı istediğim zaman para yatırabileceğim bi tür hesap açabilirmiyim.

sen vadesiz aç vadelide zaten çok fazla bir para vermiyor boş yere 1 ay bekliyorsun

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartı noktasında zaten asla öyle bi tuzak yapmam amacım para biriktirmek sadece merak ettim hani oluyormu öyle bi olay aslında dediğiniz gibi lmaya gerek yok ailemiz de dayılarımda hiç birimiz kredi kartı kullanmıyoruz.Sülalecek.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
valla bu is bank benim karttan fazla fazla kesiyor da bakalim bi ariyamadim yurt disinda oldugum icin

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
valla bu is bank benim karttan fazla fazla kesiyor da bakalim bi ariyamadim yurt disinda oldugum icin

izmirligenç biz türkiyedeyiz şubenin ismini ver fazla para kesiyorlarsa gidip dövelim bankacıyı

izmirligenc

izmirligenc

Üye
valla fazla para kesiyorlar evet ben online sifresini de bankadaki bir karisikliktan dolayi alamiyrm ne oldu bitti bakamiyrmda fax cekcekmisim sifre icin erzurmda 5 yil once hesap acmistm ana hesap oymuys onu devre disi birakp izmirdekini ana hesap yapmalari icin ugrastiyrlar iste

Üst Alt