OGUZHAN432
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu hatırı sayılır meselesinde haklısın daha bin tl bile değil ama hızlı bi şekilde biriktiriyorum
2 sorum var şimdi:vadesiz hesapta ne kadar kesinti yaplıyor ve hesap açmak için alt limit ne kadar garantide galiba 500tl imiş
Öncelikle forumun kalitesine ve sizin ilginize gerçekten teşekkür ediyorum çok aktif bir sitesiniz gecenin bu vaktinde bi le cevaplıyorsunuz.
Ben google dan araştırdım vadesiz hesap açcam 30 tl keserlersede kessinler.18 yaşındayım lise4 e gidiyorum şu an öss yi kazanırsamda işallah üniversiteye gidecem.Böylece kesintide olmaz.
bir sorum daha var galiba istersem kredi kartıda arabiliyormuşum ama onun için de ek para ödemem gerekiyormuş taksitle bazen bi şeyler almak için de onu düşünüyorum istediğim zaman 24 saat para çekmenin ve yatırmanın dışında böyle bir imkanda varsa eğer doğru anladıysam bundan da faydalanmak istiyorum.Konuyu kafamda soyutladım artık vadesiz açacağım kesin ve banka olarak ta öğrenciye kıyak geçen garantiyi kullanacam hem bizim buralarda bissürü atm si var.İlginize yeniden teşekkür ediyorum.Sağolun varolun.
Ya mesaj yazarken bissürü cevap gelmiş.Öğrenci kimlik kartınla gitsen bile oluyormuş.Tabi bankaya gitmek şart bu durumda.
Neyse ben yatıyorum görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?