PETRO73 Üye n73 te çalışıyor. --------------- Ekleme --------------- jogafb' Alıntı: insan ne işe yaradığınıda yazar yahu madem ekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Yatay olarak foto çekmeye yarıyor. --------------- Ekleme --------------- anl_tr' Alıntı: güzel paylaşım ama register istiyo onuda versen... Genişletmek için tıkla ... Yazıyo zaten. register:12345
n73 te çalışıyor. --------------- Ekleme --------------- jogafb' Alıntı: insan ne işe yaradığınıda yazar yahu madem ekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Yatay olarak foto çekmeye yarıyor. --------------- Ekleme --------------- anl_tr' Alıntı: güzel paylaşım ama register istiyo onuda versen... Genişletmek için tıkla ... Yazıyo zaten. register:12345
partan003 Üye saol kardeşim ayrıca bi açıklamma yapmak istiyorum tarihi 2007 ye aldıktan sonra yüklerseniz yüklenir çürkü 2008 zi kabul etmiyor denemenizzi isterim işe yarıyor gerçekten
saol kardeşim ayrıca bi açıklamma yapmak istiyorum tarihi 2007 ye aldıktan sonra yüklerseniz yüklenir çürkü 2008 zi kabul etmiyor denemenizzi isterim işe yarıyor gerçekten
marduks Üye teşekkürler ilk defa N95 te çalışan panoman uygulamasını sonunda buldum,ellerin dert görmesin