Pankart Cezalarında Çifte Standart

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MetQ7

MetQ7

Üye
    Konu Sahibi
Pankart Cezalarında Çifte Standart


Pankart cezalarında çifte standart uygulanması herkesin aklını bulandırmaya başladı.

Trabzonspor’un evinde Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada “Günahların takımı Fenerbahçe” pankartının açılması sonucunda 15 bin tl para cezası alması, uygulamayı sorgulatmaya başlattı.

Fenerbahçe 2005 yılında Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada açılan “Rıza Efendi 2 Ekmek 1 Süt” pankartından dolayı ceza almıştı. Ceza ise sadece 2 Fenerbahçe taraftarına biner TL olarak kesilmişti.

Kadıköy’de 18 Nisan 2010 tarihinde yine bir Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi öncesinde sahaya balonlar uçurulmuştu. Fenerium tribünündeki taraftarların sahaya bıraktığı ve rüzgarın etkisiyle sahaya giren balonlar maçın başlamasını da geciktirirken, balonların üzerindeki grafikler oldukça şaşırtmıştı. Hakemin maçın başlaması için saha dışına çıkartılmasını istediği balonlarda bir köpek çizimi yer alıyordu. Beyaz balonlardaki Dalmaçyalı cinsi köpek, içinde "Lig şampiyonluğu" yazan bir kemik hayal ederken çizilmişti.

Yine 26 Şubat 2006’da Saracoğlu'nda yine bir Beşiktaş maçında tribüne açılan dev bir kareografide 'İT' kısmı siyah beyaz olan "İTAAT ET" pankartı açılmıştı. Bu iki pankart için Fenerbahçe kulübü toplam 5 Bin TL cezaya çarptırılmıştı.

Şimdi konuyu sorgulamak gerekirse bir tarafta hakaret içermeyen “Günahların takımı Fenerbahçe” pankartı 15 Bin TL ceza alırken, diğer tarafta ise Kadıköy’de içeriği hakaretlerle dolu "İTAAT ET" ve Dalmaçyalı cinsi köpeğin içinde Lig şampiyonluğunu yazan bir kemiği hayal ederkenki pankartı bu denli az bir ceza almıştı.

- HABER1903 -


----------Eklendi @ 11:24:34 ---------- Yazıldı @ 11:19:55 ----------

Bu maçtan sonra Çarşı "Biz Kapıcı Çocuğuyuz Ya Siz?" diyerek fenerlilere unutamayacağı bir cevap vermişti:ehe
Kalecisiz 3-4 lük kadıköy hatırası da cabası
Bu takımı ve bu yaratıcı,Dünyanın en iyi taraftarını çok seviyorum:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
354
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
334
haltie
mürteza16
Cevap
3
Görüntüleme
356
DiaBLoS
Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
413


Üst Alt