Fenerbahçe'ye 1 maç ceza!

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye 1 maç ceza!
PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Buna göre sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçını kadın ve çocuk taraftarlara oynayacak. Kurul ayrıca, Baroni'ye Elazığspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza verdi.



PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul ayrıca, Baroni'ye Elazığspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza verdi.

Fenerbahçe ligin 22. haftasında deplasmanda oynadığı Sanica Boru Elazığspor maçı sonrasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

Disiplin Kurulu sarı-lacivertli kulübe bir maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul, eylemin bu sezon içerisinde 4. kez gerçekleştiğini açıkladı.

Buna göre sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçını kadın ve çocuk taraftarlara oynayacak.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 24.02.2014 tarihinde oynanan SANICA BORU ELAZIĞSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CRISTIAN MARK JUNIO NASCIMENTO OLIVERIA BARONI'nin, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."
 


-India-

-India-

Üye
hah tüm türkiyenin derdi fenerbahçeymiş :D :D :D :D
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Burası bir forum kullandığınız cümlelere dikkat edin.
 
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16, TeknoÖmer ve -India-
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Diğer takımların maçlarında da defalarca küfür ediliyor...!
Ama hiç bir uyarı veya ceza yok ..!
Federasyon ve ekibi , bu oynanan tiyatroya bir an önce son vermesi gerekiyor ..!
 
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16

Benzer Konular



Üst Alt