Panik Yok Beyler

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Panik Yok Beyler
Galatasaray ve Antalya maçlarında alınan mağlubiyetlerin ardından teknik ekip ve yönetim duruma el koydu. Futbolcular da Eskişehirspor karşılaşması öncesinde kenetlendi ve camiaya galibiyet sözü verdi.

Lige 4 galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta, Galatasaray ve Antalyaspor yenilgilerinin ardından işler karıştı. İstanbul'a dönüşte Fikret Orman ve kurmayları uçakta mini bir zirve yaptı. Teknik direktör Bilic ve yardımcılarıyla da görüşen Orman, bu tarz mağlubiyetlerin lig maratonunda olabileceğini belirterek, takımın bu durumdan etkilenmemesi için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi. Antalya'da dönüşte kafile direkt olarak Ümraniye'ye geçerken, futbolcular da evlerine gitmedi ve tesislerde kaldı. Sabah antrenmanı öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Bilic, bu tarz yenilgilerin kendilerini etkilememesi gerektiğini belirterek, ''Ligde böyle yenilgiler alabiliriz. Biz büyük bir takımız ve önemli olan bu tarz durumları çabuk atlatmaktır. Eskişehirspor maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Takım kenetlendi

Alınan mağlubiyetlerin ardından futbolcuları da hırs bastı. Önümüzdeki hafta oynanacak olan zorlu mücadele öncesinde birlik oluşturan oyuncular, galibiyet sözü verdi. Futbol takımı sorumlusu Ahmet Kavalcı da Ümraniye'ye kamp kurdu. Takımın moralini yükseltmek için yönetim kurulu ve teknik ekip seferber olurken, oyuncuların sabah antrenmanından önce kendi aralarında yaptığı durum değerlendirmesi de Bilic'in yüzünü güldürdü. Hırvat çalıştırıcı, 2 haftalık sendromun çok rahat atlatılacağını düşünüyor.

Almeida uyardı

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Hugo Almeida, alınan kötü sonucun ardından yabancı oyuncularla konuştu ve bu durumun içinden en kısa zamanda çıkmaları gerektiğini belirtti. Takım olarak Antalya deplasmanında çok kötü oynadıklarını ifade eden Portekizli futbolcu, ''Ortada ne kaybedilmiş bir kupa, ne de kaçan bir şampiyonluk var. Geçtiğimiz sezonlarda da böyle sorunlar yaşamıştık. Ancak bu durumu aşabilecek güçte bir takımız. Eskişehirspor karşısında mutlaka galibiyete uzanmalıyız'' ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Fanatik
 


Üst Alt