PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

sapphire_5800

Üye
yazı stili çok berbat ram 20mb boş olmasına rağmen bu kdr hzlı olmasna şaşırdm doğrusu.bşka fwlerde 50mb boş olmasna rğmen bu hzı görmemştm birde yazı stili ve dha dğşk temalar için link vereblrsen sevnrm kardeş ellerne sağlık çok gzl fw

--------------- Ekleme ---------------

brde tuş ışıkları yne dengesz her fw de olduğu gbi

cumhur_911

Üye
elinize sağlık bi önceki sürümünüzü de denedim çok memnun kalmıştım,şimdi bunu da deniyorum . çalışmalarınızın dewamını dilerim . kolay gelsin

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
yazı stili çok berbat ram 20mb boş olmasına rağmen bu kdr hzlı olmasna şaşırdm doğrusu.bşka fwlerde 50mb boş olmasna rğmen bu hzı görmemştm birde yazı stili ve dha dğşk temalar için link vereblrsen sevnrm kardeş ellerne sağlık çok gzl fw

--------------- Ekleme ---------------

brde tuş ışıkları yne dengesz her fw de olduğu gbi

Farklı bir yazılım yüklediniz herhalde.. Yazılımı kurduktan sonra telefonu yeniden başlatmanız gerekiyor telefonun kendine gelmesi için. RAM'de uygulamalar kapalıyken 45 MB civarı. Telefon ilk açılışta RAM 50-55 MB arası ve Yazı Tipi Nokia N8'in orijinal yazı tipi.

Tuş ışıklarıda gayet düzgün. Herhangi bir problem yok.

AU Production

AU Production

Üye
Belki küfür edeceksiniz ama yine de sormadan yapamayacağım.

Bunu nasıl yükleyeceğim? Yani, araştırdım biraz. Daha önce de bi cfwyi yüklemeyi denemiştim ama telefonun kendi sürümleri yüklendi sürekli. Tam anlayamadım yani. Kısadan bir özet geçer misiniz?

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
Dostum varsayılan ayarlar derken neyi kastettin?:hmmm Bu arada mesaj saati sorununa çözümü olan var mı başka?:hmmm
bak şimdi akrdesım ayarlar telefon telefon yönetimi orjinal teleayarlarına tıkla .

Newpronik

Üye
hocam birde şu mesaj saatlerine çözüm bulabilirsen tadından yenmez :D bu arada pnht de yeni versiyon çıkmıştı .42 onu dahil edebilirmisiniz efektlerdeki yıldızlar çok güzel ev ekranında dolaşan yıldızlar var harika :D

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
hocam birde şu mesaj saatlerine çözüm bulabilirsen tadından yenmez :D bu arada pnht de yeni versiyon çıkmıştı .42 onu dahil edebilirmisiniz efektlerdeki yıldızlar çok güzel ev ekranında dolaşan yıldızlar var harika :D
soliorum ayarlar telefon ayarları telefon yönetimi orjinal ayalara tıkla mesaj sounun dzülecektir.

PriZm

PriZm

Üye
Kardeş bence o yıldız modunu yapmasın nedenmi? ben daha önce o yıldız efectini kullanmıştım 10 mb ram götürüyor bence yapmasın:oke:

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
aang ellerine sağlık çok güsel olmuş fw. ancak tema efektlerini değiştirmeni istesem senden :D
mesela ana ekrandayken içerik eklemeyi dene. scroll yap sayfayı aşağı kaydırdığında bi sn gidio gelio. ama c6nın kendi efektleri olduğunda böle bi sorun yok. anladığım kadarılyla bu efekt 5330un falan. onda wardı böle kararma efekti. geri kalanı süper olmuş ellerine sağlık tekrardan...

hsahin4

hsahin4

Üye
Bende çok beğendim, 2 gündür kullanıyorum (mp3,wifi, 3,5G vs vs) şarj neredeyse duruyor. Sanıyorum birdenbire şarj bitecek :) Yukarıda arkadaş font berbat demiş ama anlayamadım neden berbat? Bence çok güzel.
Tema efektleri biraz kasıyor, o yüzden kullanmıyorum. Bunun haricinde çok güzel ve stabil olmuş.

majeste63

Üye
yazılım süper birkaç kusur dısında.
gözlemlerim:
msn çalışmıyor
xm tuşu bazen çalışmıyor
opera kasıyor
flash player ortada yok
ancak bunları alternatif programlarla giderince o kadar önemsenecek bir problem kalmıyor ELLERİN DERT GÖRMESİN.
+Repiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

alper0642

Üye
Aan67 üstad veya bilen arkaşadlar 01.01.2011 güncellemesi c6v20 nin hangi versiyonu 041 mi? 042? baktım ama göremedim, daha önce sorulduysa özür dilerim

must_90

must_90

Üye
kurdum ama telefon çalışmadı

AU Production

AU Production

Üye
Arkadaşlar dosyaları indirdim. JAF programını da indirdim de tam olarak ne yapmam gerek şimdi?

MCU, PPM, Ape Virant'ta hangi dosyaları seçmem gerek?

are-x

Üye
aekadaşlar tema efektindeki kırmızı noktayı nasıl silebiliriz jaflamadan

uzmburak

uzmburak

Üye
Eski Dosyalarla Değilde birkaç sayfa önde yeni verdiği dosyalar ile atacaksın,

Aang67 42 Dedi diye hatırlıyorum

şuan zaten ilk sayfadaki dosyalar yeni dosyalar değillermi 01.11.2011 yazıyor

alper0642

Üye
hayır dostum c6v20 nin 041 sürümünü kullanmış. 042 sürümü çıkmıştır