rofs2 dosyasının linklerini kaldırmıştım tabi olmaz. Ayriyetten inidirip indirdiğiniz iki dosyayı tek klasörde birleştireceksiniz.
PANDORA_C6v20_2ndEDITION_by_TLnY_3x4_Fixed.rar (71.8 MB)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PANDORA_C6v20_2ndEDITION_by_TLnY_4x4_Fixed.rar (71.92 MB)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PANDORA_C6v20_2ndEDITION_by_TLnY_5x4_Fixed.rar (71.92 MB)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not: 4x4 ve 5x4 olanlar tarafımdan denenmemiştir.

Valla ben yükleyemedim. JAF ile offline moda alıyorum. Flash deyince "cant connect to the server" hatası veriyor.
qwerty klavye sorunu çözüldü,linki bu akşam paylaşacam....
cfw seninmiydi anlayamadim
Acele ettirmeyip zaman verselerdi adam gibi birşey yapardım ama diğer forumdan acele ettirdiler 

Aang kardeş bide java uygulama yüklenmiyor. yükleniyor ama açılmıyor simgesine tıklıyorum telefon bana ben telefona bakıyorum bi zahmet onuda halletArkadaşlar linkleri kaldırdım. Haftasonuna kadar yeni CFW'yi paylaşmayacağım. Benden kaynaklanmayan bir sebepten dolayı CFW'de gözümden kaçan bir hata oluşmuş. Web bağlantısı gereken uygulamalar kilitleniyor(bazıları). Haftaiçi vaktim olursa eğer halletmeye çalışacağım olmazsa haftasonuna kalır ve o hafıza kartı ikonunu da kaldırırım.
PANDORA çok çektirdiAcele ettirmeyip zaman verselerdi adam gibi birşey yapardım ama diğer forumdan acele ettirdiler
Ayriyetten tuş kilidi sapıtması, ikonların küçülmesi, OVI Maps'in çalışmaması gibi bir durum yok. CFW'yi bir iki hafta içinde gözden geçirip yayınlayacağım. Bu sefer her yerini kontrol edip test edip paylaşacağım lütfen acele ettirmeyin sonra orası burası çalışmıyor geç farkediyoruz iş işten geçmiş oluyor![]()