PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

uzmburak

uzmburak

Üye
simdi bu linkler degistimi telden indirmistim 15 kb hizla 3 saatte bi dahami indircez yenilikler icin:s

sado_27

sado_27

Üye
KARDEŞ BEN İNDİRDİM EYER MSN VAR SA GONDEREYIM MSN UZERINDEN DAHA CABUK GELMEZMİ ACABA:hmmm

uzmburak

uzmburak

Üye
yak aga ondan degil:d vodafonenim cepnet oaketinden 100mb dolunca 15 20kb dusuyo:) bu dosyalar bu aksammi yuklendi yani oyleyse yarin cafeden indiririm 8mb var orda 10 dkya iner:)

djmatrix

Üye
hafıza kartı işaretini göstermese kesin kurardım ama şuan mega nınkini kullanıyorm qwert dışında bir sorun yok,o sorunda giderilirse bu fw ye geçerim,yinede tşk ler emeğinize sağlık

sado_27

sado_27

Üye
evet işte bu yapan arkadaşa burdan kucak dolusu sevgiler basarıların devmını diliyorum yanlız kafama takılan bi soru var bu fw de ev ekranı yokmu yoksa ben mi bulamadım TEŞEKÜRLER

teoman1141

teoman1141

Üye
Arkadaşım ben 5 saat önce indirmiştim şimdi linklerde değişiklik var mı yani güncellendi mi ?

volkan_al

volkan_al

Üye
rofs2 dosyasının linklerini kaldırmıştım tabi olmaz. Ayriyetten inidirip indirdiğiniz iki dosyayı tek klasörde birleştireceksiniz.

PANDORA_C6v20_2ndEDITION_by_TLnY_3x4_Fixed.rar (71.8 MB)
PANDORA_C6v20_2ndEDITION_by_TLnY_4x4_Fixed.rar (71.92 MB)
PANDORA_C6v20_2ndEDITION_by_TLnY_5x4_Fixed.rar (71.92 MB)

Not: 4x4 ve 5x4 olanlar tarafımdan denenmemiştir.

Saol kardesim ama verdigin dosyalarin hepsi 3 x 4 dosyaları sanırım ziplerken hata yapmıssın

uzmburak

uzmburak

Üye
su konuya yarina kadar bi aciklik gelsede sorunsuz kursam simdi yanlis anlamadiysam bu son linklerden orn. menu3x4 u indiriyorum birde v52 doyazani indiriyorum sonra jafla anlatildigi gibi kuruyotuz dimi farkli birsey yok toplamda uc dosya cikiyo indirdiklerimizden jafda o ilk 2 yesil kutuyu dolduruyoz sonraki bos sonra variant gibi bisey yazan kutuya doldurup dosyayi flash diyoruz herhalde yanlisim varmi:)

volkan_al

volkan_al

Üye
Valla ben yükleyemedim. JAF ile offline moda alıyorum. Flash deyince "cant connect to the server" hatası veriyor.

Dosyaları otomatik tanımasını beklemeden tek tek elle göstermek gerekiyor arkadaslar bu hatayı vermemesi için ;)

mmert39

Üye
Teşekkürler arkadaş.Denediklerimin arasında en iyisi bu FW..

djmatrix

Üye
qwerty klavye sorunu çözüldü,linki bu akşam paylaşacam....

kaan18

Üye
verdiğin yeni linklerin hepsi 3*4 menü 4*4 ü paylaşırmısın ?

hsahin4

hsahin4

Üye
Ben dün geceden beri deniyorum. Bazı sorunlarla karşılaştım. Belkide bana mahsus sorunlardır. Diğer arkadaşlarında yorumlarını beklemek lazım.

* Müzik çaları 1 saat kullandıktan sonra ana menüye geçtiğimde ana menüdeki ikonlar karınca kadar küçüldü. Restart atınca düzeldi.
* Tuş kilidi bazen sapıtıyor.
* Birde şu sağ üstteki hafıza kartı simgesi olmasaydı, çok güzel olurdu.

Emeğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.

koreay

koreay

Üye
eline saglık çok guzel bı fw bı konuda yardım ıstıcem senden ınternette fotolar kucuk cıkıyo browser ayarlaından maxımum a getırdım facebok un kendı ayarlarından da maxımun a getırdım ama yıne de fotolar kucuk bunu nasıl degıstırebılırım yardımcı olrmusun:D

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
telefonda yaptığımız ayarları yedekleme programı gibi bişey varmı ? dosya yöneticisinden bi şarkı açtıgımda şarkı çalarken geri tuşuna bastıgımda direk ana menüye atıyor birde kamera sesleri yok bende sizlerde varmı ?

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar linkleri kaldırdım. Haftasonuna kadar yeni CFW'yi paylaşmayacağım. Benden kaynaklanmayan bir sebepten dolayı CFW'de gözümden kaçan bir hata oluşmuş. Web bağlantısı gereken uygulamalar kilitleniyor(bazıları). Haftaiçi vaktim olursa eğer halletmeye çalışacağım olmazsa haftasonuna kalır ve o hafıza kartı ikonunu da kaldırırım.

PANDORA çok çektirdi :ehe Acele ettirmeyip zaman verselerdi adam gibi birşey yapardım ama diğer forumdan acele ettirdiler :islik

Ayriyetten tuş kilidi sapıtması, ikonların küçülmesi, OVI Maps'in çalışmaması gibi bir durum yok. CFW'yi bir iki hafta içinde gözden geçirip yayınlayacağım. Bu sefer her yerini kontrol edip test edip paylaşacağım lütfen acele ettirmeyin sonra orası burası çalışmıyor geç farkediyoruz iş işten geçmiş oluyor :islik

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bende sygic mobile yüklenmiyor yani yükleniyorda açılmıyor basınca unexpected error diyor kaç kere tekrar yükledim olmadı bi çözümü varmıdır ?

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar linkleri kaldırdım. Haftasonuna kadar yeni CFW'yi paylaşmayacağım. Benden kaynaklanmayan bir sebepten dolayı CFW'de gözümden kaçan bir hata oluşmuş. Web bağlantısı gereken uygulamalar kilitleniyor(bazıları). Haftaiçi vaktim olursa eğer halletmeye çalışacağım olmazsa haftasonuna kalır ve o hafıza kartı ikonunu da kaldırırım.

PANDORA çok çektirdi :ehe Acele ettirmeyip zaman verselerdi adam gibi birşey yapardım ama diğer forumdan acele ettirdiler :islik

Ayriyetten tuş kilidi sapıtması, ikonların küçülmesi, OVI Maps'in çalışmaması gibi bir durum yok. CFW'yi bir iki hafta içinde gözden geçirip yayınlayacağım. Bu sefer her yerini kontrol edip test edip paylaşacağım lütfen acele ettirmeyin sonra orası burası çalışmıyor geç farkediyoruz iş işten geçmiş oluyor :islik
Aang kardeş bide java uygulama yüklenmiyor. yükleniyor ama açılmıyor simgesine tıklıyorum telefon bana ben telefona bakıyorum bi zahmet onuda hallet:oke:

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Kaldırdığım linkte Java çalışıyordu :ehe

Beklemeniz gerekecek..

Üst Alt