PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
evet hard format attım ve hafıza kartını biçimlendirdim fakat bu fw de sensör ayarlarında oto ekran döndür yok onu nerden kapatabiliriz ?
:ehe:ehe:ehe
Kardeş oto döndürme ayarı var
Ayarlar->Telefon->Sensör Ayarları->Döndürme Kontrolü->Oto.ekran döndür'ün tik ini kaldır:oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
fwyi hazırlayan Aang67 ve yardım eden herkese çok teşekkürler iyi akşamlar.

uzmburak

uzmburak

Üye
şuan deniyemiyorum(dün veli toplantısı vardı malum:D:D) ama en kısa zamanda deniyecem çok teşekkürler şimdiye kadar çıkan en sorunsuz tam benim istediğim gibi bir cfw:)

cumhur_911

Üye
bugün yükledim , herhangi sorun göremedim , türkçe karakterlerde de bi sorun yok..onun dışında gerçekten bi fw de ihtiyacım olan ana programlar ve farklı bi menü dizilimi war.ilk başlarda ram 50 mb civarındaydı . eline sağlık hocam , çok teşekkür ederim...

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu nasil sorunsuz fw ?? kastorpatchi gerektiren tema effectlerini dogru düzgün kullanamiyoruz.cünkü kastor patchi aktif olmuyorr.

ayrica menuden ev ekranina dönerken effect yok.

sorunsuz anlayisiniz buysa; calismalarinizdan dolayi tebrik ederim :)

PriZm

PriZm

Üye
bu nasil sorunsuz fw ?? kastorpatchi gerektiren tema effectlerini dogru düzgün kullanamiyoruz.cünkü kastor patchi aktif olmuyorr.

ayrica menuden ev ekranina dönerken effect yok.

sorunsuz anlayisiniz buysa; calismalarinizdan dolayi tebrik ederim :)
Kardeş Menüden Ev ekranına - ev ekranından menü ye bence kasma olmasın diye efect koymamıstır.:oke:zaten bence gereksiz bise bence asıl efeckt lerin olması gereken yerler menüdeki yerler ve ekranı çevirirkenki olanlar ki onlarda var:oke:

SEKOLELE

Arkadasim bu islemi yapmak cok kolay ama bulmak ugrastiriyor sarkiya gore liyric yani .lrc uzantili sarki sozu bulup indiriyorsun mp3 dosyasi ile ayni isimde olcak aynen avi filim ve alt yazisi gibi yani unutmadan sonunda kesinlikle .lrc yazmali dosyanin bukadar....ve sarkiyi bulun muzik calrdan simdi calinana gecip hem okuyun hem dinleyin....begenen tesekurde ede bilir...:)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ne alaka :s kasma olacak olsa heryerde olur.

yarım yamalak effect mi olur ??

PriZm

PriZm

Üye
Arkadasim bu islemi yapmak cok kolay ama bulmak ugrastiriyor sarkiya gore liyric yani .lrc uzantili sarki sozu bulup indiriyorsun mp3 dosyasi ile ayni isimde olcak aynen avi filim ve alt yazisi gibi yani unutmadan sonunda kesinlikle .lrc yazmali dosyanin bukadar....ve sarkiyi bulun muzik calrdan simdi calinana gecip hem okuyun hem dinleyin....begenen tesekurde ede bilir...:)
:) bende bikaçtane lrc uzantılı dosya var peki onları nasıl müziklere entegre etcem(Garip bir soru oldu özür:ehe)

--------------- Ekleme ---------------

ne alaka :s kasma olacak olsa heryerde olur.

yarım yamalak effect mi olur ??
Kardeş Efect konusunda kasmaların %60 ı menüye giriste oluyor daha önceden biliyorum bunu

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
:) bende bikaçtane lrc uzantılı dosya var peki onları nasıl müziklere entegre etcem(Garip bir soru oldu özür:ehe)

Kardeş Efect konusunda kasmaların %60 ı menüye giriste oluyor daha önceden biliyorum bunu

sarki adiyla lrc uzantili dosyanin adi ayni olacak ve ayni klasörde bulunacak.mp3 e eklemek bu yonteme göre uzun.

bide bu effectleri nasil acabilirim ? yani ana menuye donerkende effect olsn istiyorum nasil yapcm ?

SEKOLELE

mp3 ile lrc uzantili dosyayi ayni klasorun icine at ole dene kusura bakma bnde alinti yaptim kendim denemdm haberin ola .d

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
:S şimdi dosyaları düzenlerken kopyalanacak yeri seçeceğim mesala kinetic scrl. ile kaydırdım kaydırma bitince ekran göz kırpar gibi o pencereyi birdaha açar gibi oluyor çok çirkin oluyor :D birde ekran bekleme süresi dolunca ekran kararıyor medya - yeşil - kırmızı tuşlar yanık oluyor beyaz sönüyor bu kasıtlı yapılmış bişeymi :D ?

PriZm

PriZm

Üye
mp3 ile lrc uzantili dosyayi ayni klasorun icine at ole dene kusura bakma bnde alinti yaptim kendim denemdm haberin ola .d
Tmm dır kardeş yaptım Yeşil yeşil yazılar önümden geçmeye başladı:ehe Saol.:oke:

:S şimdi dosyaları düzenlerken kopyalanacak yeri seçeceğim mesala kinetic scrl. ile kaydırdım kaydırma bitince ekran göz kırpar gibi o pencereyi birdaha açar gibi oluyor çok çirkin oluyor :D birde ekran bekleme süresi dolunca ekran kararıyor medya - yeşil - kırmızı tuşlar yanık oluyor beyaz sönüyor bu kasıtlı yapılmış bişeymi :D ?
Kardeş o dediğin bugların hepsi bütün c6 cfw lerinde var:ehe

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
ok saol bilgilendirme için bu gün bana çok yardımcı oldun :D sen olmasan şimdi hala jaf bana ben jafa bakıyor olacaktım :D

PriZm

PriZm

Üye
ok saol bilgilendirme için bu gün bana çok yardımcı oldun :D sen olmasan şimdi hala jaf bana ben jafa bakıyor olacaktım :D
Senin dediğin gibi zamanında bende ben jafa jaf bana möm möm bakıyorduk:ehe:ehe
Sonra tabi öğrendim bu jaf zımbırtılarının hepsini:ehe

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
dosya yöneticisinden bi müzik açınca geri geldim ana menüdeyim bu bugmu yoksa bendenmi kaynaklanıyor herkeste varmı ?

PriZm

PriZm

Üye
dosya yöneticisinden bi müzik açınca geri geldim ana menüdeyim bu bugmu yoksa bendenmi kaynaklanıyor herkeste varmı ?
bi bakalım...

Hayır kardeş bende menüye geri atmadı

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
neyse o kadarda önemli değil. saolasın :)

Üst Alt