openstar
Üye
Fwlerin içinde en başarılı Cfw ama kendi görüşüm bu Sorun acaba Diger programlardan bulasmış olabılırmı yoksa yazılım hatası mı var biraz resim ekliyecegim siteye
--------------- Ekleme ---------------
--------------- Ekleme ---------------
bo sorun sadece gelen mesaj lar için geçerli bılgısayardan bluethootla gelen msjlarda problem olmadı suana kadar ama operator veya dıger operatorlerden gelen msjlar da direk bu ileti çıkıyor tamam dediginde ve okumadan siliniyor
evet tema konusunda haklısın ama orj teması güzel bence. Ya artık c6,c7'yi bırakında bi N8 cfw'si üzerinde çalışalım derim. Hani yatay yapınca tam ekran menü (seçenekler ve geri tuşu altta olan). Aslında süper olur ama zor gibi görünüyo çünkü s^3 yazılımından dolayı büyük bi ihtimalfarklı temalr yükleyince hala n8 ikonları görünüyor şaçma bi görüntü ortaya çıkıyor nasıl çözcez bu problemi?
screeen snap programını kapat arkadaşımya ben yükledim kamera tuşuna basıyorum sanki poloroid le resim çekiyormuş gibi şlaakk die bi ses cıkıyo ama ne kamera acılıyo ne resim çekiyo anlamadım gittio yüzden orjinale döndüm yardımcı olabilirmisiniz nerde yanlıs yaptım acep
evet ya ram çok yiyo opera bendede açık ama facebook programına giremiyo en çok işe yarayarn bileşenleri silmişsin birde javayı güncellememe rağmende girmiyo şu sorunlara bakarsaan sevinirim bende pandoraya bayılıyorum ama ram çok düşük
ustam opera çalışmaz hata verir demiştin ama opera mini yi kurdum bir saattir sürekli internetteyim bir tek sorun bile bıkmadıçok sevindim ya bu arada bi kaç sorum olacak
1. Bu fw nin ram ini nasıl artırabilirim nfe ile bi kaç programı silsem artar mı?
2. Ovi haritaların güncellemesi var za wi-fi ile onu internet paketiyle yapabilir miyim öyle bi ayarlama varmı ?
Sorularımı cevaplandırırsan çok mutlu edersin beni
evet ya ram çok yiyo opera bendede açık ama facebook programına giremiyo en çok işe yarayarn bileşenleri silmişsin birde javayı güncellememe rağmende girmiyo şu sorunlara bakarsaan sevinirim bende pandoraya bayılıyorum ama ram çok düşük
bendede çalısıyo opera ama ram 40 yada 35 lere iniyo telefonu açtığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?