PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

frkndgr

Üye
Messenger sorununa bir çözümü olan var mı? Bir türlü messenger'ı kullanamadım. Sürekli "Gerekli ileti üstbilgisi yok" gibisinden bir hata veriyor.

must_90

Üye

dostum senin eline klavyene emeğine sağlık !!!

PriZm

Üye
Arkadaşlar 3 günden beri müzik çalar kütüphanesi telefon kapatılıp açılınca kendi kendine bozuluyor(Şarkıları eksik gösteriyor-Hiç göstermiyor)Sizdede böyle bir problem varmı? yoksa sadece benim telefonlamı ilgili?

t9 ne alemde kullananlar var kı.memnunsanız hemen yukleycm

daswecan

Üye

Hard format attınız mı ?

SEKOLELE

ayni sorun bendede vardi kardes fw biraz da kasiyo ben degistrdim fw yi

autoinstaller klasor bulunamadı hatası veriyor.program paketini ekleyebilirmisiniz?

--------------- Ekleme ---------------

Kurulumdan Sonra AutoInstaller ile Yünkenecek Ek Programlar

* OVI Maps konumlama seçeneklerine Wi-Fi/Ağ seçeneğini getirecek program
* ScreenSnap
* ION Battery Timer Türkçe
* Tek dokunuşla sensörleri açıp kapatan program (AccelSwitch, Ev ekranı kısayoluna ekleyin bence.)
* Tarafımdan Türkçeleştirilmiş Internet Radyosu
* Bildirimler Türkçe Widget
* Son sürüm OVI Mağaza
* RamBlow 1.30, Türkçe

bunlar yok ya

hsahin4

Üye
Bugün aynı sorunu bende farkettim. Çözümü şöyle buldum : Dosya yöneticisinden mp3'lerin olduğu dizine gittim ve herhangi birisini açtım. Müzik çalar Mp3'ü çalmaya başladı. Seçeneklerden "şimdi çalınıyora git" seçince albümlerimi listeye eklemeye başladı ve başarılı oldu.

iL_DuCe

Üye
çok güzel olmuş bunu kullanıyorum simdi sorunsuz

yarox

Üye
Son çıkan yazılımı yükleyince telefon açılmıyor

4x4 menü de

PriZm

Üye
Tüh biraz daha önce söyleseydin keşke fw yi kaldırmıştım

salihk

Emekli Yönetici
arkadaslar Mesajlarda bİ BUG SANIRım mesaj geldiginde Böyle bi yazı çıkıyor ekrana ( There are Nothing Good for playing. ) böyle bi hata alıyorum sonra gelen mesajda okuyamadan Siliniyor bu sorunu yaşayanınız varmı acaba şimdi telefona format atıcam sorun neden kaynaklanıyor olabilir.?

PriZm

Üye
Garip. virüs olabilir

xpress tuşu için flaş attıktan sonra telefonu ayarlardan orjinal ayarlara döndürun. Müzik çalarda bende bi problem yok. auto installer ile yüklenecek programlar hafıza kartına gelir otomatik olarak. Hafıza kartı takılı olmalı. Ben forumda en son çıkan cfwlerin içinden bunun kadar sorunsuz olan bi cfw göremedim. Bunun yanında tercih ve zevk meselesi de dikkate alınmalı tabi aang ıyi is çıkarmış

salihk

Emekli Yönetici
Fwlerin içinde en başarılı Cfw ama kendi görüşüm bu Sorun acaba Diger programlardan bulasmış olabılırmı yoksa yazılım hatası mı var biraz resim ekliyecegim siteye

bo sorun sadece gelen mesaj lar için geçerli bılgısayardan bluethootla gelen msjlarda problem olmadı suana kadar ama operator veya dıger operatorlerden gelen msjlar da direk bu ileti çıkıyor tamam dediginde ve okumadan siliniyor

must_90

Üye
MÜZİK ÇALAR SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ ANLATIYORUM !
file browser ile hafıza kartına girin ve private system resource ve sys işaretleyip silin.bazı klasörleri silemicek ama sorun değil.sonra telefonu açıp yeniden başlatın bir sorun kalmayacaktır.

tayyip34

Kapalı Hesap
şimdi yüklüyorum. 5x4 menüyü bekliyoruz. İnşallah bi sorunu yoktur. Zaten sen düzeltmişsen sorun yoktur ama şu mesaj olayıına bi baksanız. heralde bi sorun var yüklemedim ama kullananlar yazdığına göre