guilty_2121
Üye
ustam eline sağlık yeni yükledim çok güzele benziyo denemediğim için bişer diyemeyeceğim ama orda kurulumdan sonra otomatik yüklenecekler yüklenmedi ya nedense kaldırdın mı onları??
hoş bir cfw olmuş ama ndrive yada sygic yada ttpot yüklemeye çalışıınca disk eror yada dahili bileşen yüklenemiyor diyor yüklemiyor? bu hackli olduguna göre direk yüklemesi gerekmezmi? yardımcı olursanız sevinirim
Ndrive gibi uygulamalar PIPS yüklemesi gerektirir. Bu CFW'de Ovi Maps 3.06 Beta gömülü olduğu için beraberinde PIPS'i getiriyor ve Ndrive kurulumunda PIPS sorunu çıkıyor. Size tavsiyem; siseditor kurun ve Ndrive paketindeki PIPS eklentilerini çıkartın. (Çıkartılmışını da forumdan veya google'dan bulabilirsiniz)
TTpot hiç kullanmadım, bilemiyorum.
Kişisel Yorumum; CFW yapan arkadaşlar Java veya OviMaps gibi uygulamaları yazılıma gömmesinler lütfen, çünkü bu tarz sorunlar yaşanıyor. Ve maalesef CFW'nin adı kötüye çıkıyor.
ben yükledim hiç bir sorun yok ama tema effekti göremedim..
Effectler açık olmasına rağmen..
ekran dönüşleri, açılış kapanış gibi durumlarda ara sıra kasma oluyor ekranda kısa süreli bug beliriyor ama önemsenecek kadar değil. Bunlar orjinal fwde bile olacak ufak sorunlar onun dışında şimdilik hiçbir problem göremedim 5 saat oldu kuralı telefonu daha yeni getirebildim kendine. Her fwden sonra aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. Keşke her şey auto installer gibi olsa. E- posta ayarları, tercihler handy profiles ayarları vs vs. Artık uzun süre bu ayarları yapmayacağım inşallah söyle kayda değer çok farklı bir fw çıkana kadar bu fw ile yola devam etme niyetindeyim. Ilk paylaştığından bugüne takip ediyordum konunla iyi ilgileniyorsun diğer forumda da öyle başarılarının devamıni diliyorum. Bu güzel fw için teşekkürler kardeşim.
Benim telefonumda megolamaniax final c6 v3 yüklü direk konudaki fw yi yükleyebilirmiyim yoksa önce v52 yükleyip sonramı bu fw yi yüklemem lazım bilgilendireck bir arkadaş varmı.
eski fw yi yükleyip telefonu açmayı başardım ama bunu yüklemeyi gerçekten istiyorum bana hangi dosyalar olduğunu linkleyebilir misin? 3x4 kullanmak istiyorm ve herşeyi ilk sayfadan indirdim ama yinede bana yazarsanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
sorunu buldum hocam ya=) sonradan dosya güncellenmiş bende eski linki indirmiştim ordan hazır devam edeyim dedim ama şimdi hallettim sayılırilgin için tşk ederim
ya bende yine sorun çıktı ya=) ilk defa bi fw de bu kadar sıkıntı çıktı ve bu defa da tuş kilidini sürükleyerek açmak için menü tuşuna basıyorum ama açmak için sürükleyin olayını göremiyorum yine açmak için yan tarafı kullanmak zorundayım bi fikri olan var mı?
ve basit bir soru daha... opera mini, offscreen brighlight, adobe reader, panoman gibi bir çok alakasız programı yüklemeye kalktığımda dosya bozuk uyarı alıp duruyorum. bu duruma güzel bi çözümü olan arkadaş var mı?
arkadaşlar facebook widgeti deneyen oldu mu aranızda ? ben hata alıyorum , acaba fw ile mi alakalı yoksa widget ten mi anlayamadım.teşekkürler
ustam ya kurdum ellerine sağlık gerçekten çok güzel fakat operayı kurduğum zaman sürekli atıyor programdan ya bir de bağlantı kesilip duruyor nedendir acaba ya benden mi kaynaklanıyor acaba?? bu sorunda olmasa gerçekten mükemmel bi fw olacak ya
güncellemenin son haline ait bi kaç resim koyarsan sevinirim
Ovi Mağaza'ya girdigim zaman ''Web sitesi,tarihi geçmiş bir sertifika gönderdi'' diye yazı cıkıyor bu olayı nasıl düzeltebilirim...
Birde tuş kilidindeyken orta beyaz tuşun devamlı yanmasını nasıl kapatabilirim
bu yazılımda c6v20.042 sürümü mü kullanıldı yoksa daha eski bir sürüm mü
Autolnstaller da ne varsa kurdum...AutoInstaller ile birlikte OVI Store da kuruluyor kurdunuz mu?
hm tamam o zaman orjinal web browsere devam edeceğiz o zamanpeki bu bağlantı kesilmesi niyedir hocam??
Autolnstaller da ne varsa kurdum...
Beyaz tuşun devamlı yanmasını nasıl kapatabilrim peki....
ustam birde dzmusic i kumuştum o çalışmadı acaoniyedir onu unuttum sormayı
ang tus kılıdındekı tıtresımı rahatlattın demıssın ben hıc tıtresım hıssetmıyorum
birde mesjat saatınde problem yaşayan arkadaşlar varsayılan ayarlara gerı donsun sorun duzelıyor
yalnız bununn t9 u yok hala . onu nasıl halledeceğiz bilgisi olan var mı acaba
t9 un olduğu 1 sayfada belirtilse fena olmaz aslında bir çok sayfaya bakmak zorunda kaldım. teşekkürler çalışmalarınız için..
ang tus kılıdındekı tıtresımı rahatlattın demıssın ben hıc tıtresım hıssetmıyorum
birde mesjat saatınde problem yaşayan arkadaşlar varsayılan ayarlara gerı donsun sorun duzelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?