e arkadaşlar bırakında o kadar olsun, o kadar emek verip hazırlayan kişi bir kaç reklamını eklesin. sizler yapın, sizlerin reklamlı fw.leri dolaşsın forumda. lütfen bunlarla uğraşmayın, içeriğine bakın fw.lerin.
e arkadaşlar bırakında o kadar olsun, o kadar emek verip hazırlayan kişi bir kaç reklamını eklesin. sizler yapın, sizlerin reklamlı fw.leri dolaşsın forumda. lütfen bunlarla uğraşmayın, içeriğine bakın fw.lerin.
onlar reklam görmemişler, verilen emeği görmeyip ona takılmak, yapılan verilen emeğe saygısızlıktır. o tür şeyleri reklam olarak algılayanlar kendi fw.leri yapıp eklesinler siteye, bizde görelim, dimi yani.
onlar reklam görmemişler, verilen emeği görmeyip ona takılmak, yapılan verilen emeğe saygısızlıktır. o tür şeyleri reklam olarak algılayanlar kendi fw.leri yapıp eklesinler siteye, bizde görelim, dimi yani.
Arkadaşım nerden alıntı..
Yoksa dh den mi..
Orada kim vermiş bu konuyu bir bak..
"Aang67" olmasın, oradakide.
Yani bunlar aynı adam olabilir mi?
Aynı adam bu..
Kendi üretimini farklı sitelerde yayınlıyor..
İftira atma..
lutfen yanlis anlasilmasin ben sadece diger cfw deki birinin yorumunu gkrdum onu sordum o kadar basit bir acilis yazisiysa o reklama bile girmez bence konuyu kimin yaptigi kimden alinti yaptigi nasil yaptigida umrumda degil bana linkler geliyomu geliyo gerisi fasa fiso istemeyen indirmez ben indiricem bu konuyuda aang arkadasimiz acti baska acan yoktu yani ona tesekkur ediyorum ben...
Arkadaşım nerden alıntı..
Yoksa dh den mi..
Orada kim vermiş bu konuyu bir bak..
"Aang67" olmasın, oradakide.
Yani bunlar aynı adam olabilir mi?
Aynı adam bu..
Kendi üretimini farklı sitelerde yayınlıyor..
İftira atma..